S njom je našao sreću posle svih tragedija: Vređali su je da mu izgleda kao majka, a zapravo je mlađa od njega FOTO

S njom je našao sreću posle svih tragedija: Vređali su je da mu izgleda kao majka, a zapravo je mlađa od njega FOTO

Autor: | 17/04/2023

0

Devojka Kijana Rivsa intrigira javnost

Svi u Holivudu morali su više puta da protrljaju oči. Kijanu Rivs poljubio je devojku u javnosti. Kada je poslednji put to uradio? Da li se tako nešto ikad desilo pred svetom? Ne možemo da se setimo. U svakom slučaju, popularni glumac uverio nas je da je stvarno srećan sa vizuelnom umetnicom Aleksandrom Grant, sa kojom je godinama u vezi.

Pročitajte: Pakleni plan Kijanua Rivsa zauvek će promeniti Aleksandrin život!

Profimedia

 
 

Mnogima se na trenutak učinilo da se zgodni Rivs ljubi sa Helen Miren, na koju Aleksandra neodoljivo podseća, pa su pomislili da možda snimaju neki film. Ali... Njih dvoje su se prvi put kao par na crvenom tepihu pojavili u novembru 2019, rešeni da više ne skrivaju ljubav, međutim, veza nije naišla na odobravanje.

Kijanu zaslužuje „mlađu i lepšu“, smatrali su neki, ne znajući da je Aleksandra mlađa osam godina. Što se lepote tiče, ona je u oku posmatrača, a Kijanu je svoje rekao i očigledno ne mari za bilo kakve priče.

Pročitajte: Kijanu Rivs u tajnosti zaprosio devojku Aleksandru Grant?

Alberto E. Rodriguez/ Getty Images

 
 

Zaljubljeni par nije skidao osmeh s lica na ceremoniji MOCA Gala u Los Anđelesu. Ona je izgledala božanstveno u lepršavoj crvenoj haljini sa cvetnim motivima, on je imao klasično odelo, a sve skupa izgledalo je – savršeno.

Alberto E. Rodriguez/Getty Images

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Profimedia

Pročitajte još