Da li biste je prepoznali? Ovako je Nikolija Jovanović izgledala pre svih plastičnih operacija FOTO

Da li biste je prepoznali? Ovako je Nikolija Jovanović izgledala pre svih plastičnih operacija FOTO

Autor: | 12/04/2023

0

Nikolija Jovanović pre plastičnih operacija

Da li je prepoznajete? Upravo je objavila svoje fotografije snimljene početkom prošle decenije, kada je bila na početku karijere. Tada smo je znali samo kao ćerku folk dive Vesne Zmijanac. U međuvremenu Nikolija Jovanović izgradila je sopstveno ime, postala majka, a i drastično je promenila lični opis.

Pročitajte: Mesecima su krili kako se zove - Mlađa ćerke Nikolije i Relje prvi put u javnosti, prohodala je i kao med je FOTO

Instagram

 

Jedna od najatraktivnijih pevačica mlađe generacije vredno trenira i zdravo se hrani, što je svakako doprinelo sjajnom fizičkom izgledu. Gledali smo je i u „Survivoru“, u kome je učestvovala zajedno sa majkom. S obzirom na to da na ostrvu nije nosila mnogo garderobe, jasno je da je privukla dosta pažnje, naročito pripadnika jačeg pola.

Pročitajte: Što dalje od tašte Zmijanac - Relja Popović pokazao luksuzni stan u kojem živi sa Nikolijom i ćerkama FOTO

Instagram

 

Kada su se pre nekoliko godina na internetu pojavile njene stare slike, komentari nisu prestajali da pljušte. „Odokativno“ su joj merili veličinu grudi i usana, dužinu nosa, pitajući se koliko je plastičnih operacija uradila. Svojevremeno je rekla da je operisala nos zbog devijacije, ali nije mali broj onih koji smatraju da je tu još nešto popravljano. Uostalom, prosudite sami.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin