Nema više skrivanja, roditelji dali blagoslov: Džejla Ramović celom svetu ponosno pokazala svoju ljubav FOTO

Nema više skrivanja, roditelji dali blagoslov: Džejla Ramović celom svetu ponosno pokazala svoju ljubav FOTO

Autor: | 12/04/2023

0

Ljubav Džejle Ramović više se ne može sakriti

Posle intrigantnih priča koje su pratile emotivni život Džejle Ramović mlada pevačica konačno je stala na put glasinama i objavila sliku sa svojom srodnom dušom.

Miomir Milić

 

Džejla nikada nije pričala o ljubavnom životu, a fotografije iz Dubaija otkrile su da na tom polju i te kako ima novina. Njeno srce osvojio je mladi klavijaturista Isak iz Sarajeva koji je već neko vreme prati na nastupima.

‒ Džejla je prilično zatvorena, pa je sve iznenadila slikama koje je objavila. Odmah se saznalo ko je misteriozni dečko, budući da je u njenom bendu i da je prati na svim nastupima. Imaju ista interesovanja i želje. Često su zajedno, ali niko nije znao da su u tajnoj vezi. Nikada se u javnosti nisu držali za ruke i sve do sada bili su na distanci jer nisu želeli da se sazna za njihovu ljubav – otkrio je Džejlin kolega, prenosi Kurir.

Pročitajte: Ne zna se koja je lepša - Džejla Ramović u senci sestara

Instagram

 

‒ Džejla je iz takve porodice, ne želi da se eksponira. Uvek se branila ćutanjem, pa zato ni sada neće da potvrdi da je u vezi sa Isakom iako ta ljubav traje već nekoliko meseci. Njeni roditelji ih podržavaju, upoznali su ga i baš im se svideo ‒ zaključio je izvor.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin