Ovo je zet Tanje Bošković: Za zgodnim trenerom žene uzdišu, a on je pred oltar odveo njenu mezimicu FOTO

Ovo je zet Tanje Bošković: Za zgodnim trenerom žene uzdišu, a on je pred oltar odveo njenu mezimicu FOTO

Autor: | 11/04/2023

0

Zet Tanje Bošković je zgodni trener

Tanja Bošković, jedna od naših najlepših i najšarmantnijih glumica, iz braka sa rediteljem Dejanom Karaklajićem ima dvoje dece. Sin Đorđe nije krenuo njihovim umetničkim stopama, već je studirao političke nauke i otišao u Ameriku, dok ćerku Lanu često viđamo u javnosti jer je, kao njena majka, za životnu profesiju odabrala glumu.

Pročitajte: Upoznajte Lanu - Ćerka Tanje Bošković majčina je kopija, doživela je prosidbu o kojoj svaka žena sanja FOTO

Boško Karanović

 

Lana prilično dobro pliva tim vodama, ostvarila je zapažene uloge, zabeležila značajne uspehe, a od harizmatične Tanje nasledila je i lepotu. Mnogi kažu da je njena slika i prilika. Kad god se zajedno pojave na nekom događaju, svi pogledi i kamere zadržavaju se na njima. S razlogom.

Pročitajte: Čelično zdravlje - Tanja Bošković poslednjih 35 godina nije imala ni kijavicu, u ovome je tajna

Boško Karanović

 

Od septembra 2021. godine Lana više ne nosi prezime Karaklajić. Tada se, naime, u Hramu Svetog Save udala za zgodnog trenera Stefana Adžića, a ponekad na Instagramu podeli sa pratiocima i neku zajedničku sliku. Na popularnoj društvenoj mreži često objavljuje razglednice sa putovanja, ali najviše ima fotografija iz predstava Malog pozorišta Duško Radović, na čijoj sceni najčešće igra.

Instagram

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti