Upoznajte Lanu: Ćerka Tanje Bošković majčina je kopija, doživela je prosidbu o kojoj svaka žena sanja (foto)

Upoznajte Lanu: Ćerka Tanje Bošković majčina je kopija, doživela je prosidbu o kojoj svaka žena sanja (foto)

Autor: | 19/03/2022

0

Ćerka Tanje Bošković je prelepa 

Ubrzo po dobijanju indeksa Filozofskog fakulteta u Beogradu, na smeru sociologija, Lana Karaklajić shvatila je da to nije za nju i da želi da bude glumica. Uostalom, ako se ima u vidu da su joj roditelji Tanja Bošković i Dejan Karaklajić, jasno je da umetnost nosi u genima.

‒ Odrastati pored roditelja koji se bave umetnošću znači biti okružen ljudima koji neguju slobodu i razumeju različitost, što je negde olakšalo moju odluku da se bavim glumom. Mislim da je to dobrim delom podstaklo moju ljubav prema pozorištu ‒ izjavila je.

Pročitajte: I lepota i karijera - Ćerka Tanje Bošković oduševila (foto)

Madlenianum promo

 

Govoreći o tome kako je vaspitavala ćerku Lanu i sina Đorđa, koji se oženio i živi u Americi, Tanja Bošković je priznala da je deci uvek davala punu slobodu.

‒ Svako ima pravo da izabere svoj život i da ga vodi kako želi. Sve i kada vidim da će moja deca da padnu, pustim ih, pa kad padnu, tu sam da im se nađem. Sasvim sam atipična srpska majka. Ja sam ih, recimo, sa tri godine puštala da idu sami u vrtić, zbog čega mi je ceo komšiluk govorio da sam luda. Vozili su bicikl po Beogradu, kešali se po tramvajima i dobro su podnosili rane od padova, koje su mene više bolele. Ali, to je život.

Boško Karanović

 

Ćerka Tanje Bošković živi svoju bajku 

Jedna od najlepših srpskih glumica svih vremena, prilikom gostovanja u emisiji „Balkanskom ulicom“, iskreno je priznala da joj muškarci nisu pisali ljubavna pisma, ali da je nisu ni prosili.

‒ Moja ćerka je dobila verenički prsten, i ja sam presrećna. Imala je prosidbu kakvu žene mogu samo da sanjaju. Suze su mi tekle od sreće ‒ poverila se Tanja tom prilikom.

Pročitajte: Bivši muž Nede Arnerić otkrio nepoznate detalje o njenom životu - Bila je skromna, jedna stvar joj je strašno smetala

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lana Karaklajić (@lanka.ka)

 

Iako se bavi javnim poslom, ćerka Tanje Bošković ne voli da se pojavljuje previše u medijima. Prošlog maja udala se za dugogodišnjeg dečka, trenera Stefana Adžića. U „Hramu svetog Save“ venčao ih je patrijarh srpski Porfirije, a nekoliko meseci kasnije par je sklopio i građanski brak. 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin