Ostavila ga je i udala se za Đoleta: Ovaj poznati košarkaš bio je prvi dečko Slađe Delibašić, nacija ga je obožavala FOTO

Ostavila ga je i udala se za Đoleta: Ovaj poznati košarkaš bio je prvi dečko Slađe Delibašić, nacija ga je obožavala FOTO

Autor: | 11/04/2023

0

Ljubav Slađe Delibašić bio je košarkaš Partizana

Devedesetih godina prošlog veka dens grupa “Đogani fantastiko” važila je za jednu od najpopularnijih u regionu. Predvodio ju je bračni par Đogani, Slađa i Đole, čije plesne pokrete su oponašali i mladi i stari.

U braku su proveli nešto više od deset godina, od 1989. do 2001, i za to vreme dobili dve ćerke – Silviju i Marinelu. A onda je svako krenuo na svoju stranu...

Pročitajte: Prvo je postao deda, pa tata! Ova lepotica nestvarne plave kose je unuka Đoleta Đoganija FOTO

Youtube printscreen

 

Godinama kasnije, Slađana, koja je vratila devojačko prezime Delibašić, pričala je da je imala i mnogo bolje “prilike” od Đoleta, sa kojim je odmah posle srednje škole otišla da nastupa po Italiji.

– Nekad se pitam da li je moguće da ja, pored svih milionera koje sam tada srela, koji su se kačili za mene, izaberem Đoleta. Devojke koje su bile sa mnom u grupi sad žive kao kraljice.

Pročitajte: Đole Đogani KONAČNO prokomentarisao razvod - Za krah našeg braka krive su sponzoruše!

Edvard Nalbantjan

 

Inače, pre nego što je upoznala čoveka sa kojim će dobiti decu, Slađa je bila u ozbiljnoj vezi.

– Imala sam simpatiju iz Partizana, košarkaša Vladu Dragutinovića. Raskinula sam pre polaska u Italiju i nekad žalim što sam krenula tim putem – iskreno je priznala pevačica koja se i danas može pohvaliti zavidnom figurom.

Pročitajte: Pre Slađe i Vesne postojala je i ona - Dirljiva priča o zabranjenoj ljubavi Đoleta Đoganija

ATA Images

 

Ljubav Slađe Delibašić iz mladih dana, Vladimir Dragutinović, rođen je 1967. godine. Ljubitelji košarke pamte ga kao pripadnika zlatnog tima Partizana, koji je 1992. osvojio evropsku titulu. Kasnije je proveo nekoliko sezona u inostranstvu, a nakon završetka igračke karijere ostao je u svetu košarke, najpre kao agent, a zatim i kao direktor mlađih kategorija crno-belih.

Sport Klub printscreen

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Edvard Nalbantjan

Pročitajte još