Zgodan, obrazovan i neustrašiv: Sin Milana Gutovića san je svake devojke, kad ga vidite biće vam jasno i zašto FOTO

Zgodan, obrazovan i neustrašiv: Sin Milana Gutovića san je svake devojke, kad ga vidite biće vam jasno i zašto FOTO

Autor: | 06/04/2023

2

Sin Milana Gutovića je mladić za primer

Legenda našeg glumišta Milan Lane Gutović, koji nas je napustio pre skoro dve godine, bio je otac četvoro dece. Iz dva braka ima ćerke Milicu i Nevenu, kao i sinove Janka i Spasoja.

Pročitajte: Poslednji intervju Laneta Gutovića za HELLO! - Kao da to nisam bio ja...

Nebojša Babić

 

U vreme kada je njegov otac bio u bolnici, Spasoje Gutović je u ime porodice davao izjave za medije, a posle je i na sahrani održao emotivni govor.

„Bila je čast odrastati uz Laneta i učiti od njega. Uvek je išao težim putem, a sada je otišao lakšim. Govorio je o ovom trenutku, hteo je da ode mirno, bez pompe, uz oca Sredoja, običan drveni krst, bez cveća, bez muzike. Hteo je da ode nevidljivo i mi smo mu tu želju ispunili, slava mu i hvala.“

Nekoliko meseci kasnije, zajedno sa bratom i sestrama izašao je na scenu Jugoslovenskog dramskog pozorišta da prime „Dobričin prsten“, koji je posthumno dodeljen njihovom ocu.

Pročitajte: Ovo je sin Vesne Trivalić - Nikola je završio prestižne škole, živi u dve države i nimalo ne liči na slavnu majku FOTO

ATA Images

 

Spasoje Gutović, koga bliski prijatelji zovu Paja, završio je Arhitektonski fakultet i bavi se poslom za koji se školovao. U slobodno vreme istinski je heroj. Naime, sin našeg proslavljenog glumca pripadnik je Gorske službe spasavanja Srbije i do sada je, zajedno sa kolegama, spasao brojne živote kako u planinskim bespućima širom zemlje, tako i u Beogradu.

Svojevremeno je pomogao jednoj sugrađanki na koju je, dok je hodala trotoarom na Trošarini, naleteo automobil u punoj brzini. O nesreći koju nikad neće zaboraviti Spasoje Gutović svedočio je za Informer.

Pročitajte: Gledali ste je u Ivkovoj slavi, a niste znali da je ćerka Laneta Gutovića! Ovo je prelepa Milica FOTO

Instagram

 

− U Gorskoj službi smo naučeni da, ako nema lekara u blizini, preuzimamo komandu i dajemo zadatke. Dok sam počeo da vršim brzi „trauma pregled“ dao sam zadatak jednom od posmatrača da pozove Hitnu pomoć, drugom da ode do obližnje apoteke po gaze, a trećem da mi pomogne u skidanju jakne. Ipak je decembar, ne mogu se preko debele odeće videti sve povrede. Žena počinje da se guši usled krvarenja koje se pojavilo u ustima i tada je okrećem u bočni „koma položaj“, što se kasnije ispostavlja kao ključni trenutak jer bi se ugušila – ispričao je sin Milana Gutovića.

Pročitajte: Sačuvaj suze za mene - Kako je Lane Gutović tešio Milenu Vasić

Instagram

 

Povređenu ženu ubrzo su odvezli u Urgentni centar, gde ju je njen spasilac obilazio.

− Probudila se posle petnaestak dana, imala je nekoliko operacija i ta saobraćajna nesreća joj je ostavila trajne posledice. Najveće zasluge pripadaju hirurgu Marku Todoroviću, koji je vodio njen oporavak. Njen suprug je sa mnom stupio u kontakt, a kasnije i ona sama, da bi mi zahvalili. Postali smo prijatelji i svakog 9. decembra slavimo njen drugi rođendan – otkrio je mladi junak.

Komentari (2)

Loading
Anđ 21:15 06.04.2023
Odgovori

Potvrđujem sve napisano! Stvarno san svake devojke, a zaljubljen samo u jednu... Najbolju na svetu.

hellomagazin.rs Nebojša Babić

Pročitajte još