Lane Gutović je iza sebe ostavio četvoro dece: Ime prve supruge niko ne zna, a ona je bila njegova velika ljubav (foto)

Lane Gutović je iza sebe ostavio četvoro dece: Ime prve supruge niko ne zna, a ona je bila njegova velika ljubav (foto)

Autor: | 25/08/2021

0

Supruga Laneta Gutovića bila je ona 

Život Laneta Gutovića, koji nas je zauvek napustio u 75. godini, obeležile su dve žene, imao je dva braka, ali o prvoj supruzi detalji nikada nisu dospeli u javnost. Glumac nikada nije govorio o prvom venčanju, niti želeo da otkrije ime tadašnje supruge. Sa njom je dobio ćerke Milicu i Nevenu. Milica je glumica i balerina i koja mu je podarila unuče. Razveli su se pre više od 30 godina, ali su ostali u prijateljskim odnosima.

Pročitajte: Nadimak Milana Gutovića svi su znali, a evo i kako je glumac postao Lane

ATA Images

 

Nakon razvoda Gutović je uplovio u drugi brak, sa Biljanom Knežević. Bračna sreća trajala je deset godina, a sa njom je dobio sinove Jakova i Spasoja. Sa svojim partnerkama nikada se nije fotografisao, niti pojavljivao na javnim događajima. Biljana Knežević danas radi u Pozorištu na Terazijama.

Pročitajte: Strastvena veza - Ova poznata dama opčinila je Laneta Gutovića (foto)

Facebook screenshot

 

Kada su ga u jednoj emisiji upitali kako njegova žena komentariše njegove izjave, kao i tužbe koja su brojne nevladine organizacije podnele protiv njega zbog brojnih loših izjava upućenih ženema, on je rekao:

- Razveo sam se, a žena sa kojom živim nije komentarisala ništa, smatrala je da je to što govorim u redu. Ne znam, nisam o tome sa njom razgovarao - rekao je tada glumac. 

Gutović će biti sahranjen u subotu u 12 časova na lokalnom kumodraškom groblju. Kako mediji prenose, glumac je za života izrazio želju da ne bude sahranjen u Aliji zaslužnih građana.

- Sahrana će biti održana u subotu na kumodraškom groblju, tu počivaju i njegovi roditelji. Neće biti komemoracije, to je bila njegova želja. Porodica neće davati izjave za medije - rekao je Lanetov sin za "Novosti". 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin