Iznenađenje! Ana Ivanović otkrila istinu i stavila tačku na priče oko POLA BEBE

Iznenađenje! Ana Ivanović otkrila istinu i stavila tačku na priče oko POLA BEBE

Autor: | 06/04/2023

0

Pol bebe Ane Ivanović još uvek intrigira javnost

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger postaće roditelji po treći put, a njihovi sinovi Luka i Leon za nekoliko nedelja dobiće pojačanje i društvo za igru.

Pročitajte: Dobro jutro od nas dvoje - Ana Ivanović oduševila prizorom iz porodičnog doma, prelepo FOTO

Instagram

 

Jedna od naših najboljih teniserki u početku je vešto krila trudnoću, a o polu bebe i dalje nagađa. Iz prve mediji su preneli da će porodica Švajnštajger dobiti trećeg dečaka, međutim, nekadašnja teniserka i njen suprug nisu potvrdili ove navode, a sada se Ana oglasila i konačno stavila tačku na spekulacije.

- Često čujem sebe kako ponavljam rečenice svojih roditelja. Trudim se da decu vaspitavam u našem duhu, jer mislim da je drugačiji u odnosu na inostranstvo. Odrasla sam u porodici punoj ljubavi u kojoj su roditelji bili posvećeni deci i trudimo se da i naši mališani to osete - rekla je Ana, a potom nasmejana pokazala trudnički stomak i otkrila da li bi volela da dobije dečaka ili devojčicu.

Pročitajte: Nisu baš sve svekrve iz pakla, Ana Ivanović je prava srećnica - Upoznajte Bastijanove roditelje Alfreda i Moniku FOTO

K1 TV screenshot

 

- Najvažnije je da su zdravi i srećni. Navikli smo na dečake, tako da bi on bio lagan, a sa druge strane bi bilo lepo imati i devojčicu, tako da videćemo, iznenađenje nas čeka - dodala je Ana za K1 televiziju.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Natural Performance promo