Zajedničke fotografije iz noćnog kluba potvrdile ljubavnu aferu: Ovako su se voleli Doris Dragović i Arkan

Zajedničke fotografije iz noćnog kluba potvrdile ljubavnu aferu: Ovako su se voleli Doris Dragović i Arkan

Autor: | 30/03/2023

0

Arkanova ljubav osamdesetih bila je Doris Dragović

Ljubavni život Željka Ražnatovića Arkana i danas, 23 godine posle njegove smrti, intrigira javnost. Suprug Cece Ražnatović bio je osvedočeni miljenik žena i otac devetoro dece. 

U braku sa Natalijom Martinović dobio je blizance Vojina i Nikolu, te ćerke Milenu i Mašu, sa folk zvezdom Veljka i Anastasiju, dok su Mihajlo, Sofija i Anđela rođeni u vanbračnim vezama.

Pročitajte: Lidijina ćerka je sušta suprotnost Cecinoj Anastasiji - Helena slavi punoletstvo, niko ne može da veruje da je to isto dete FOTO

Privatna arhiva

 

Kao što je već poznato, Ceca nije prva pevačica koja je zavela Ražnatovića. Krajem osamdesetih navodno je bio u vezi sa Doris Dragović, koja je u to vreme bila zvezda u usponu.

Vladimir Perović, jedan od najpoznatijih estradnih menadžera nekadašnje Jugoslavije i vlasnik čuvene „Duge“, ispričao je svojevremeno kako je zatekao hrvatsku pevačicu i komandanta Srpske dobrovoljačke garde u separeu svog noćnog kluba.

‒ Doris Dragović sam ja prvi doveo u Beograd. Ona se sa mnom družila i živela je kod mene u Beogradu – ispričao je svojevremeno Perović.

Pročitajte: Ošišao me je do glave, plakala sam i rekla mu da je kraj - Ovako je Arkan zbog ljubomore kaznio svoju veliku ljubav FOTO

Promo

 

Kada su se poslovno razišli, Doris i Vlada nisu se više viđali sve do jedne noći kada ju je sa Arkanom zatekao u svom klubu.

‒ Arkan i Doris upoznali su se negde u gradu. Znam da ih ja nisam upoznao. Ona je tada došla sa njim kod mene u klub. Kada sam se u jedan sat pojavio u lokalu, oni su već bili tamo. Posle je Doris to negirala u hrvatskim novinama. Bila je to velika afera. Objavljene su bile i slike kako ona sedi sa njim u separeu ‒ otkrio je Perović.

Promo

 

Prema navodima izvora bliže upućenih u njihov emotivni odnos, Arkan je navodno nagovarao Doris da se zbog njega preseli u Beograd, ali ta priča nikada nije potvrđena.

Podsetimo, od 1990. godine Doris je u braku sa nekadašnjim vaterpolistom Mariom Budimirom, sa kojim je iste godine dobila sina Bornu.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Photo by Mark H. Milstein /Getty Images/promo

Pročitajte još

Najnovije vesti