Zaboravila sam kako taj čovek izgleda: Ovaj ugledni doktor je bivši muž Vesne Dedić o kome ni pod prisilom ne govori

Zaboravila sam kako taj čovek izgleda: Ovaj ugledni doktor je bivši muž Vesne Dedić o kome ni pod prisilom ne govori

Autor: | 29/03/2023

1

Bivši muž Vesne Dedić je ugledni doktor

Beogradski mediji već dugo nagađaju da li je Vesna Dedić u emotivnoj vezi sa doktorom Dejanom Antonićem ili joj je on samo prijatelj.

Njih dvoje nedavno su se vratili sa egzotičnog odmora na Tajlandu, a s obzirom na to da se često mogu videti zajedno, prate ih glasine da su više od prijatelja.

Pročitajte: Sed, uspešan i bezobrazno šarmantan - Vesna Dedić uslikana u zagrljaju jednog od najpoželjnijih glumaca FOTO

Instagram

 

Popularna voditeljka konačno se oglasila tim povodom i zaustavila spekulacije.

Nismo u vezi. Videla sam naslove, ali nisam želela da demantujem. Mi smo dugogodišnji prijatelji. Često putujemo, imamo dosta zajedničkih prijatelja, ja sam čak njegov pacijent, i to je sve – objasnila je Vesna za Telegraf.

Zanimljivo je da je bivši muž Vesne Dedić takođe lekar. Reč je o doktoru Srđanu Milojeviću od kojeg se davnih dana razvela. Kako je jednom prilikom objasnila, presekla je kada je uvidela da njihova ćerka Lenka nema brižnog oca, a ona supruga koji je voli.

Boško Karanović

 

Razvela sam se pre 16 godina, zaboravila sam kako taj čovek izgleda, nismo se sreli godinama, morala bih da pustim kasetu sa svadbe da ti kažem da li sam bila u venčanici. Hoću uvek da pričam o razvodu kao svom iskustvu, ali o tom čoveku zaista nema potrebe – rekla je jednom prilikom Vesna.

‒ Ne bih zalazila u detalje našeg odnosa. Davno sam izjavila da je loš brak voz iz kojeg treba iskočiti makar polomila obe ruke i obe noge. Meni su i dalje malo iščašeni kukovi zbog tog skoka, ali ova stanica na kojoj sam sigurno je bolja od one na koju bih stigla da sam ostala u lošem braku.

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs la lanna