Severina proglašena krivom! Drama dobila sudski epilog, evo kakva kazna čeka hrvatsku zvezdu

Severina proglašena krivom! Drama dobila sudski epilog, evo kakva kazna čeka hrvatsku zvezdu

Autor: | 28/03/2023

0

Severina proglašena krivom

Drama Severine Vučković i socijalnih radnica koje je vređala dobila je epilog. Pevačica je proglašena krivom pred zagrebačkim sudom godinu dana nakon što je Centar za socijalni rad protiv nje podneo prijavu za remećenje javnog reda i mira.

Pročitajte: Ekskluzivno za STORY! Severina KONAČNO progovorila o druženju Milana Popovića i Igora Kojića, sestri Marijani i šta ZAISTA misli o Srbima

Jelena Balić

 

Iako se za omalovažavanje ili vređanje državnih organa i službenih lica tokom obavljanja dužnosti može izreći kazna zatvora i do 30 dana, pevačica je imala sreće i kažnjena je novčano. Zakon propisuje kaznu u iznosu od 20 do 100 evra, a kako hrvatski mediji prenose, Severina ima pravo na žalbu.

Pročitajte: Želim mu svu sreću ovog sveta - Igor ponovo zaljubljen, Severinin stav jasan, poručila mu samo jedno

Jani Ugrin

 

Podsetimo, Centar za socijalni rad podneo je prijavu za remećenje javnog reda i mira protiv Severine Vučković zbog agresivnog ponašanja. Pevačica je tada telefonom pozvala Centar i nije birala reči u razgovoru sa socijalnom radnicom, pa ju je tako navodno pitala "sa kojim pravom šalje drugog socijalnog radnika na njenu adresu da poseti majku". 

Pročitajte: Više se ne krije - Severina ljubi ovog muškarca

Ata Images

 

Socijalna radnica je tada navela da je pokušala da objasni pevačici da oni moraju da reaguju na svaku prijavu koja ima sumnja da je izvršeno nasilje, da bi je, kako prenose mediji, Severina navodno opsovala. Nakon toga navodno je nastavila da vređa i ostale zaposlene, pa je socijalna radnica morala da je prijavi zbog načina komunikacije. 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Petar Đorđević

Najnovije vesti