Zavirite u dom Milana Vasića na Kosovu: Glumac godinama živi u Beogradu, ali mu je srce ostalo tamo FOTO

Zavirite u dom Milana Vasića na Kosovu: Glumac godinama živi u Beogradu, ali mu je srce ostalo tamo FOTO

Autor: | 26/03/2023

0

Dom Milana Vasića na Kosovu pravi mali raj na zemlji

Glumac Milan Vasić već decenijama živi i radi u Beogradu, a kako je jednom prilikom rekao srce mu je ostalo u rodnoj Kosovskoj Kamenici, gde njegovi roditelji u Velikom Ropotovu i dan danas žive.

Rastao je na Kosovu uz oca Ljubomira, majku Oliveru i sestre Tamaru i Milenu za koje je veoma vezan. U rodnom gradu je završio osnovnu i srednju školu. Trenirao je fudbal i rukomet, te igrao i pevao u lokalnom kulturno-umetničkom društvu. Upravo tako je otkriven njegov talenat za glumu, pa je pobedio na jednom amaterskom takmičenju.

Pročitajte: Kao u hotelu s pet zvezdica - Zavirite u luksuzni dom Dragane Džajić i Miloša Ivanovića FOTO

Instagram

 

Glumac često govori o Kosovu i Metohiji, a pre dve godine je snimio i pesmu.

- Najveće svetinje su nam na Kosovu i mislim da Kosovo treba što više da se posećuje. Srce mi je tamo i Kosovo je nešto što ja pamtim po najlepšem detinjstvu koje sam imao. Cela familija mi je na Kosovu i Kosovo je moja duša. Ja mislim da tako može da se kaže - rekao je jednom prilikom.

 

 

Ognjište Vasića nije se ugasilo. Milan redovno posećuje roditelje, a kako možemo da vidimo na društvenim mrežama, glumac im pomaže oko uređenja imanja, koje je pravi mali raj na zemlji, gde Vasić pronalazi mir i beg od gradske gužve.

Pročitajte: Srđan Žika Todorović završio na ulici - Legendarni glumac uslikan kako skuplja dobrovoljne priloge FOTO

Instagram

 

U prizemlju kuće smeštena je kuhinja, trepezarija, veliko kupatilo i dnevni boravak, dok se na spratu kuće nalaze spavaće sobe, a oko kuće nalazi se čista priroda.

Instagram

 

Mada je pre par godina sebi priuštio nekretninu u prestonici Vasić ne zaboravlja odakle je potekao i često ističe kako je njegov dom isključivo na Kosmetu.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Ata Images