Bivši suprug Mine Lazarević posle pet godina odlučio da progovori: Ćutao sam zbog dece

Bivši suprug Mine Lazarević posle pet godina odlučio da progovori: Ćutao sam zbog dece

02/11/2020

0

Bivši suprug Mine Lazarević, solista baleta Narodnog pozorišta u Beogradu Goran Stanić, odlučio je da posle pre pet godina ispirča svoju verziju svega što se u njegovoj porodici desilo. On navodi da je u medijima označen kao nasilnik zbog toga što je navodno pretukao svoju bivšu suprugu. Na kraju nemilog događaja, Stanić je navodno pucao iz vatrenog oružja kroz prozor stana na Zvezdari. Mina je nedavno gostovala u emisiji "Preživeli" gde je ponovo pričala o svom razvodu i bračnim problemima. Tim povodom, Goran je odlučio da narod čuje i njegovu verziju priče.

- Ćutao sam pet godina zbog dece. Ona je sada počela ponovo da preteruje i priča o nasilju koje se nije desilo. Kad sam završio u Centralnom zatvoru, mesec dana je trajala istraga i tužilaštvo mi je tada ponudilo nagodbu. Ponudili su mi da u zamenu za smanjenje kazne zbog posedovanja oružja priznam da sam verbalno napao suprugu - objašnjava Goran za "Kurir".

Pročitajte: Mina Lazarević - Borim se kao lavica, školujem troje dece i otplaćujem stambeni kredit

Bivši suprug Mine Lazarević kaže da je danas u korektnim odnosima s bivšim suprugom.

- Osuđen sam na godinu dana kućnog zatvora. Mina i ja danas imamo normalan odnos i dogovaramo se oko dece. Nije mi jasno što me i dalje razvlači po medijima. Našli su mi oružje i to neću da poreknem. Platio sam za svoju grešku. Naravno da nisam pucao na nju, niti sam je udario - tvrdi Goran.

Lazarevićeva i Stanić venčali su se 2008. godine i imaju dvoje dece, koja nisu bili u stanu kada se incident dogodio. Glumica ima i sina iz prvog braka.

- Mina treba u medijima da priča o svom poslu, ulogama... Ona je odlična glumica - priča nam solista baleta nacionalnog teatra.

Pročitajte: Mina Lazarević - Najteže mi je da se menjam kada je o deci reč, oni su moja najveća slabost

Goran kaže da nije krivac za krah njihovog braka.

- Zašto bi meni uopšte ponudili nagodbu ukoliko su imali čvrste dokaze? Danas bih, da je sve tako kako se piše, verovatno sedeo u zatvoru. S mojim hobijem i oružjem je gotovo. Naučio sam dobro tu lekciju - zaključuje Stanić.

Podsetimo, u avgustu 2015. mediji su danima izveštavali o nasilju koje je preživela glumica. Drama između njih dvoje počela je u petak, a nastavila se sutradan, kada je Mina s decom otišla kod kume na Novi Beograd. Navodno, Stanić je iz automatske puške pucao kroz prozor kada je shvatio da supruga neće da se vrati u njihov dom, a policija je došla po prijavi stanara i uhapsila ga.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/Stana Luković ATA Images, instagram

Slične Vesti

Pročitajte još