Ova poznata voditeljka bila je u braku sa rođenim bratom Zorice Brunclik: Spavali su u odvojenim sobama i razveli se posle mesec dana FOTO

Ova poznata voditeljka bila je u braku sa rođenim bratom Zorice Brunclik: Spavali su u odvojenim sobama i razveli se posle mesec dana FOTO

25/03/2023

0

Brat Zorice Brunclik bio je u braku sa poznaton voditeljkom

Zvezda naše folk scene Zorica Brunclik rođena je 1955. godine, a odrasla je uz tri mlađa brata. Za jednog od njih, Božu, svojevremeno je izabrala nevestu.

Pročitajte: Dete kome je siromaštvo uskratilo sve - Ovo je fotografija Zorice Brunclik koja je podigla toliko prašine, tuga

Promo

 

− Slušajte vas dvoje, dosta je bilo šale. Šta mislite, pa godine su vas stigle, sami ste, a opasno vam se upalilo crveno svetlo na semaforu. Uzmite se, probajte, pa ako ne valja, razvedite se. Ljubav? Kakva ljubav? Pa i mi smo se tek kasnije zavoleli. Je l' tako, Miroljube?

Ovim rečima Zorica Brunclik je svojevremeno podstakla svog brata Božu i voditeljku Anetu Farago da se venčaju. Njih dvoje se, inače, nikad nisu zabavljali. Ponekad bi zajedno prošetali Zoričinu i Kemišovu ćerku Zlatu i svratili negde na piće, ali veza nije prerasla u pravi muško-ženski odnos već je sve bilo u prijateljskim relacijima.

Pročitajte: Jelena, žena koje ima! Kemišova ćerka iz prvog braka živi daleko od Srbije, a evo da li je dobrodošla u dom Zorice Brunclik FOTO

Facebook

 

Kada je Aneta načula da je jedna njena lepa koleginica bacila oko na brata Zorice Brunclik, pomislila je: „Ako je njoj dobar, što ne bi i meni.”

Veridba je bila po principu „verovali ili ne”. Aneta i Boža su se sreli u Kondinoj ulici, upitali jedno drugo za zdravlje i onda shvatili da bi bilo zgodno da se venčaju. Odmah su produžili u restoran „Pod lipom” da lepu vest podele sa prijateljima, zatim su otišli u obližnji PGP RTS kod Kemiša, a onda i u Krnjaču, kod Zorice Brunclik koja ih je čekala kod kuće.

Pročitajte: Zorica Brunclik jednu stvar nikada nije oprostila Vesni Zmijanac - Moja porodica je zbog nje mnogo plakala

Boško Karanović

 

„Postaću Brunclik”, radosno je uzvikivala televizijska voditeljka, ali se veče uoči odlaska kod matičara požalila prijateljici.

− Meni se uopšte ne udaje. A iznajmila sam venčanicu, super mi stoji. Doći će po mene beli „linkoln”. Sve je organizovano. Zorica mi je poklonila bundu. Nije prava, već ekološka, ali je dobra. Pa, ja ne znam da kuvam.

Prijateljica joj je u šali uzvratila da uz Božu Brunclika, direktora restorana društvene ishrane na televiziji, neće ni morati da razmišlja o kuvanju, i tako je Aneta rekla „da”.

Pročitajte: Ovu atraktivnu plavušu gledate na televiziji, a niste imali pojma da je snaja Zorice Brunclik FOTO

Youtube printscreen

 

I, kao što kaže narodna izreka, što je brzo to je i kuso. Brak je sklopljen i overen bez poljupca, a mladenci su jedno drugom čestitali „bacanjem koske”. Na medeni mesec nisu otišli, a kako je izgledao njihov suživot u Anetinom stanu najbolje ilustruje njena izjava:

− Mnogo mi je bio fin muž. Veoma pažljiv. Uopšte me nije uznemiravao. Uveče bi kleknuo pored kreveta, poljubio mi ruku i otišao u drugu sobu da spava.

Mesec dana kasnije su se razveli, a voditeljka je završila na sudu budući da ju je porodica bivšeg supruga tužila zbog iznošenja kleveta na njegov račun.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Promo