Prizor koji se ne ukazuje često: Marija Šerifović se skinula u kupaći, a tek kad vidite s kim je u Dubaiju FOTO

Prizor koji se ne ukazuje često: Marija Šerifović se skinula u kupaći, a tek kad vidite s kim je u Dubaiju FOTO

Autor: | 20/03/2023

1

Marija Šerifović prve dane proleća provodi u Dubaiju, u kojem je preko cele godine toliko toplo da se u Persijskom zalivu možete kupati i u martu. Plaže su pune, u vodi je gužva, sunce peče... Kao usred leta. Tako bar „kažu“ fotografije koje pop zvezda objavljuje na Instagramu.

Pročitajte: Ne živi sama! Zavirite u novi stan Marije Šerifović, luksuz koji malo ko sebi može da priušti FOTO

Instagram

 

Marija u Emiratima nije sama. Društvo joj prave majka Verica, prijatelji, a tamo je i njena koleginica Jovana Pajić, bivša supruga Saleta Cvetkovića iz „Tropiko benda“. Dok su se vozile u gumenom čamcu osmeh je otkrio da se odlično provode. Iako nose prsluke za spasavanje, jer ništa se ne sme prepustiti slučaju, možemo da vidimo kako Marija izgleda u kupaćem kostimu. Prilika kakva se ne ukazuje često.

Pročitajte: Sin predsednika Vučića uslikan sa tajanstvenom devojkom - Sve ukazuje na to da je reč o ovoj poznatoj pevačici FOTO

Instagram

 

Pop zvezda je pratioce na Instagramu podsetila kako su ona i Verica nedavno „opljačkane“ u Dubaiju. Naime, u vlogu je objasnila da ih je jedan prodavac prevario kada je shvatio da su turistkinje, pa im je pakovanje kafe, nekoliko urmi i kristale za sinuse naplatio čak 125 evra.

 

 

Komentari (1)

Loading
Misa 21:23 20.03.2023
Odgovori

Da li je moguce da sama iznosi takve podatke.....125e je necija penzija....sram je bilo

hellomagazin.rs hellomagazin