Nesuđeni fudbaler Zvezde: Pogledajte kako izgleda suprug voditeljke Vesna Milanović, i on se bavi estradnim poslom FOTO

Nesuđeni fudbaler Zvezde: Pogledajte kako izgleda suprug voditeljke Vesna Milanović, i on se bavi estradnim poslom FOTO

Autor: | 18/03/2023

0

Suprug Vesne Milanović je čovek iz senke

U novinarsko-voditeljskom svetu je duže od dve decenije i za to vreme intervjuisala je brojne javne ličnosti, pitajući ih bez ustručavanja sve ono  što je mislila da će zanimati njene gledaoce. Istovremeno, Vesna Milanović o svom bračnom životu nikada ne govori, iako bi imala čime da se pohvali. 

Naime, autorka i voditeljka gledanih emisija na televiziji Grand, a od skoro i na Pinku, ujedno i “desna ruka” Saše Popovića, u dugom je i skladnom braku sa menadžerom Bobanom Milanovićem.

Pročitajte: Dragana Katić posle 25 godina otkrila veliku porodičnu tajnu - O tome je odlučivao otac mojih sinova, da sam se ja pitala...

Zoran Kuzmanović Munja

 

Na Vesninom Instagram profilu može se naći tek jedna fotografija na kojoj je zajedno sa suprugom, a i taj izuzetak je napravila kako bi mu čestitala 55. rođendan. Poruka je bila kratka, ali iz srca. “Jedro. Sidro. Coka”, napisala je. 

Pročitajte: Zamišljen, neraspoložen i vidno mršaviji - Prve fotografije Saše Popovića posle urgentne operacije FOTO

Instagram

 

Zanimljiv je podatak da je Boban Milanović, koji je rođen 1966. godine, od malih nogu pokazivao talenat za fudbal, a prve korake na terenu napravio je u dresu crveno-belih. Povrede su ga onemogućile da se ostvari kao fudbaler, ali je završio Višu trenersku školu u Beogradu. Kako je otkrio u razgovoru povodom učešća u humanitarnoj akciji za fondaciju “Budi human”, najuponosniji je na period kada je veoma uspešno trenirao “petliće” jednog kluba sa Mirijeva.

Kao strastveni navijač Crvene zvezde čest je gost na Marakani, a posebno zadovoljstvo mu predstavlja da uživo prati utakmice Rome na stadionu Olimpiko

Bobanove organizaone sposobnosti došle su do punog izaražaja kada je postao deo menadžmenta Grand produkcije, a u dosadašnjoj karijeri sarađivao je sa našim najvećim muzičkim zvezdama. 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Zoran Kuzmanović Munja

Najnovije vesti