Gledali ste je na Pinku, a niste imali pojma da je ova pevačica rođena sestra srpskog dizajnera koji je promenio pol FOTO

Gledali ste je na Pinku, a niste imali pojma da je ova pevačica rođena sestra srpskog dizajnera koji je promenio pol FOTO

Autor: | 15/03/2023

0

Sestra Marka Mitanovskog bila je pevačica

Iako se čini da nas u 21. veku više ništa ne može iznenaditi, vest da je modni kreator Marko Mitanovski promenio pol i postao Mia privukla je veliku pažnju javnosti.

Pročitajte: Duge noge, tanak struk! Dizajner Marko Mitanovski pokazao svoje novo, žensko telo VIDEO

Instagram

 
 
 

Za talentovanog momka rodom iz Lazarevca svet je čuo 2009. godine, kada je postigao veliki uspeh na takmičenju za mlade dizajnere „Ones to Watch show“, a dalje je njegov modni put išao samo uzlaznom linijom.

Pročitajte: Ko je devojka francuskog fudbalera Kilijana Mbapea? Sa 16 godina promenila je pol FOTO

Arhiva Hello!

 

U intervjuima koje je davao Marko je često isticao bezrezervnu podršku porodice, roditelja i sestre Sanje, za koju je jako vezan.

‒ Sa sestrom sam radio na projektu za nemačko tržište i ona je znalački iznela celu priču. Visprena je i vrlo sposobna u organizaciji. Ona je osoba kojoj mnogo verujem, interesuje se za modu i moj je najveći kritičar, dok je roditeljima zanimljiviji onaj deo priče koji se tiče inspiracije i često mi zameraju što mi manekenke izgledaju kao da su stigle sa transfuzije ‒ pričao je Marko.

Pročitajte: Nikada ne biste rekli da je bila muško - Dizajner Marko Mitanovski promenio pol, osvanula fotografija prelepe žene

Instagram

 

Mlađe generacije verovatno se ne sećaju vremena kada je „City records“ bila vodeća diskografska kuća, a među imenima koje je okupljala izdvajala se pevačica Sanja Mitanovska. Uprkos tome što je pre dve decenije obećavala prodor na muzičku scenu, vrlo brzo je nestala iz javnosti, ali se u rubrikama „retro hitovi“ i danas pominju njene pesme „Dan za stari san“ i „Stari broj“.

Pročitajte: Očarao nas je u Pinkovim zvezdicama, sad ga ne biste poznali - Ovako danas izgleda Ljuba Stanković FOTO

Instagram

 

Mada je pokazivala zanimanje i za muziku i za modu, sestra Marka Mitanovskog nije se fokusirala ni na jednu od tih sfera. Batalila je estradnu karijeru, otvorila kozmetički salon, a svu pažnju usmerila je na porodicu, supruga i ćerku.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Getty Images

Pročitajte još

Najnovije vesti