Ko je devojka francuskog fudbalera Kilijana Mbapea? Sa 16 godina promenila je pol FOTO

Ko je devojka francuskog fudbalera Kilijana Mbapea? Sa 16 godina promenila je pol FOTO

Autor: | 05/12/2022

0

Devojka Kilijana Mbapea promenila pol

Klijan Mbape najveća je zvezda Svetskog prvenstva u Kataru. Kontroverzni Francuz jedan je od najzaslužnijih fudbalera za dobru igru „petlova“, koji se u četvrtfinalu sastaju sa Engleskom, a voli da provocira i van terena.

Napadač Pari Sen Žermena konstantno je u centru pažnje fudbalske javnosti. Ume da bude prilično bahat i da se sukobljava sa saigračima, dobio je brojna priznanja i silne milione za svoj talenat, a i njegov privatni život nije ništa manje uzbudljiv.

Pročitajte: Pobedila je opaku bolest, danas je srećna, nasmejana i verena! Milijana Jović bodri brata Luku u Kataru FOTO

Getty Images

 

Mbape je po ocu Kamerunac, a po majci Alžirac. Rođen je u decembru 1998. u pariskom predgrađu Bondi. Donedavno se zabavljao sa mladom glumicom Emom Sme, ćerkom francuskog pevača Davida Halideja. No, pre nekoliko meseci počelo je da se šuška da je u vezi sa transrodnom manekenkom Ines Rau, što nije demantovao, mada u njegovom slučaju uopšte ne bi bilo čudno.

Pročitajte: Ines Rau - Prva transrodna Plejboj zečica u istoriji

Getty Images

 

Prvi su ih zatekli paparaci koji su u maju lovili poznate na Filmskog festivala u Kanu. Tridesetdvogodišnja Ines viđena je na Kilijanovoj jahti i oboje su izgledali srećno. Da li tu postoji nešto više od prijateljstva, može samo da se nagađa.

Pročitajte: Nikada ne biste rekli da je bila muško - Dizajner Marko Mitanovski promenio pol, osvanula fotografija prelepe žene

Devojka Kilijana Mbapea zabavljala se sa poznatim glumcem

Ines je rođena u Parizu, a poreklom je iz Alžira. Promeni pola podvrgla se kada je imala 16 godina, ali otkrila je da je bila muško tek osam godine kasnije. U međuvremenu je postala prvi transrodni model koji se našao na naslovnoj strani Plejboja, radila je kampanje za poznate brendove, sprijateljila se sa Dejvidom Getom i još nekim poznatim ličnostima. Pre Mbapea dugo je živela sa zgodnim glumcem i fitnes-instruktorom Stivom Žentisom. Da li je i ona u Kataru ili su odlučili da svoju ljubav ne dele sa javnošću, medijima i ljubiteljima fudbala?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by INES RAU (@supa_ines)

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti