Sofija Milošević ima konkurenciju? Luka Jović zagolicao maštu lepe Hrvatice!

Sofija Milošević ima konkurenciju? Luka Jović zagolicao maštu lepe Hrvatice!

Autor: | 04/11/2020

0

Lepa Hrvatica Hana Mašić ima samo dvadeset i četiri godine i zanosan glas. Lepa učesnica "Zvezdi granda" već dugo se bavi pevanjem, a sada je otkrila da joj se Beograd veoma dopada.

Beograd joj naime prija, posebno zbog uzbudljivog života i ludog noćnog provoda. Šuškalo se da je lepotica pronašla i dečka, ali njegov identitet nije želela da otkriva. Umesto toga, otkrila je da je imala tajnu simpatiju, a kada je otkrila o kome je reč, mnogi su se iznenadili.

Pročitajte: Sofija Milošević puni naslovnice španskih magazina - Španci iznenađeni ovim izdanjem verenice Luke Jovića (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hana Masic (@officiallyhana) on Oct 31, 2020 at 8:15am PDT

- Pa, svako ima simpatiju i moja je dugo bio fudbaler Luka Jović. On je meni presavršen muškarac u svakom pogledu. Ne stidim se da priznam da mi je on bio tiha patnja, ali nisu nam se ukrstili putevi. Sigurna sam da bi to bila veza puna ludila i strasti, a pevala bih mu šta poželi - otkrila je za "Blic" pevačica.

Kako je Hana Mašić atrkativna brineta, zanosnih oblina i sušta suprotnost Sofiji Milošević, mnogi su se zapitali, ima li verenica Luke Jovića povoda za brigu. Ipak, Hana je dodala da poštuje njegovu vezu sa Sofijom i činjenicu da imaju sina.

Pročitajte: Luka Jović podelio prvu fotografiju sina - Porodila se Sofija Milošević!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hana Masic (@officiallyhana) on Oct 17, 2020 at 10:29am PDT

- On je ipak po drugi put postao otac i njemu i Sofiji želim sreću. Ko mi je kriv što nisam bila upornija. - rekla je kroz osmeh.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on Aug 16, 2020 at 8:15am PDT

Luka je sa druge strane izuzetno posvećen sinovima i verenici, pa Sofija nema razloga za brigu, a komentar atraktivne brinete mogao bi čak i da joj bude simpatičan.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram

Pročitajte još