Dejan i Jelena Matić u centru terorističkog napada u Beču

Dejan i Jelena Matić u centru terorističkog napada u Beču

Autor: | 05/11/2020

0

Dejan i Jelena Matić našli se u samom centru stravičnog terorističkog napada koji se pre nekoliko dana dogodio u Beču, a samo pukom srećom su preživeli. Pevač i njegova supruga su se u trenutku terorističkog napada skrivali u podrumu jednog restorana. Pevač je kobne večeri izašao sa suprugom i prijateljima u grad ne sluteći da će džihadisti izvršiti napad. Oni su odlučili da se provedu, jer je sledećeg dana na snagu stupao policijski čas zbog korona virusa, a provod se pretvorio u horor.

- Bili smo kod prijatelja u restoranu, i čim smo čuli šta se dešava, sišli smo u podrum i tu smo čekali da napadi prođu - kaže na početku razgovora za "Informer" Dejan Matić i dodaje:

- Napad je počeo u 20 sati, a mi smo sat vremena kasnije saznali šta se dešava. Već tada su se čule sirene, bio je opšti haos. Na društvenim mrežama se širila panika i tada nas je jedan prijatelj odveo u podrum restorana. Osetio sam se kao da smo u skloništu jer počinje rat. Neki su se uplašili, ali ja sam bio prilično smiren.

Pročitajte: Dejan i Jelena Matić - Brak bez kriza 

Najdramatičniji trenutak večeri je bio kada se proširila vest da teroristi kreću prema mestu gde se nalazi restoran u kom su se nalazili Dejan i Jelena Matić.

- Čuli smo da napadači kreću baš ka okrugu u kom smo bili. Tada je jedan čovek bežeći od terorista, uleteo u restoran. Bio je bled kao krpa, prestravljen i nem. Ništa nije mogao da izusti. On se našao na licu mesta, video je šta se dešava i pobegao je kod nas - priseća se Dejan jezivih scena.

Svi zajedno su čekali da opasnost prođe, pa su tek posle nekoliko sati mogli da napuste restoran:

- Čim je bilo bezbedno, supruga i ja smo seli u taksi i otišli kući. Deca su nam bila sa ženom koja ih čuva. Za vreme napada sam je pozvao i rekao joj da ne paniči. Ona nije ni znala šta se dešava, a deca su spavala.

Pročitajte: Dejan Matić - Nisam ni slutio da ću biti takav autoritet mojim sinovima

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images

Pročitajte još

Najnovije vesti