Roberto Kavali u 82. godini po šesti put postao otac, dečak nosi ime dede kog su ubili nacisti

Roberto Kavali u 82. godini po šesti put postao otac, dečak nosi ime dede kog su ubili nacisti

Autor: | 10/03/2023

0

Roberto Kavali toliko voli decu, da je doneo odluku, i to prilično hrabru, da u devetoj deceniji života dobije još jedno. Slavni italijanski dizajner po šesti put je postao otac u svojoj 82. godini, a majka je švedska lepotica Sandra Nilson, s kojom je u vezi od 2014.

Pročitajte: Preminuo modni kreator Pako Raban - Tvrdio je da je poznavao Isusa, ubio Tutankamona i tri puta video Boga

Gareth Cattermole/Getty Images

 

Dečak je dobio ime Đorđo, po Robertovom ocu kog su nacisti ubili u Drugom svetskom ratu. Rođen je prošle nedelje u Firenci, a kreator je u kratkoj izjavi za italijanske medije naveo da je sve proteklo u najboljem redu i da se istopio od emocija kada je video bebu.

Pročitajte: Nije joj lako ući u trag - Sandra Meljničenko plovi Mediteranom, evo koja dama joj pravi društvo FOTO

Profimedia

 

Kavali i njegova izabranica, od koje je stariji četiri i po decenije, još jedan su dokaz da ljubav ne zna za godine. Iz prvog braka sa Silvanelom Đianoni ima dvoje dece, Tomasa i Kristinu, dok je u drugom, sa Evom Duringer, dobio Roberta, Rakelu i Danielu. Kako je nedavno rekao, Sandra je njegova muza uz koju je konačno pronašao mir. Ljubav joj iskazuje i skupim poklonima. Najskuplji je jedno ostrvo blizu Stokholma. Pred zgodne Šveđanke čuveni kreator se podmladio, što znači da bi moglo da bude još dece...

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Gareth Cattermole/Getty Images

Pročitajte još

Najnovije vesti