Preminuo glumac Tom Sajzmor: Spasa nije bilo, porodica dala dozvolu da ga skinu sa aparata

Preminuo glumac Tom Sajzmor: Spasa nije bilo, porodica dala dozvolu da ga skinu sa aparata

Autor: | 04/03/2023

0

Tužna vest jutros se pronela svetom filma – preminuo je Tom Sajzmor. Poslednja nada ugasila se kada su doktori, posle snažnog moždanog udara koji je doživeo prošle nedelje, saopštili porodici da je jedina opcija da ga isključe sa aparata za održavanje života.

Pročitajte: Tužne slike Brusa Vilisa - Prvi put u javnosti posle teške dijagnoze, prizor će vas slomiti FOTO

Larry Busacca/Getty Images

 

Slavni holivudski glumac i zvezda mnogih kultnih filmova kao što su „Spašavanje redova Rajana“, „Vrelina“ i „Pad crnog jastreba“, nije se budio iz kome nakon pucanja moždane aneurizme. Umro je u noći između petka i subote, na intenzivnoj nezi u bolnici u Kaliforniji. Imao je 61 godinu.

Pročitajte: Ovo je poslednja dodela nagrada kojoj prisustvujem... Bolest slavne glumice uzela maha, kreće se pomoći štapa i ne ispušta ćerkinu ruku

Profimedia

 

Iako je bio poznat po problematičnom životu isto koliko i po odličnim, mahom epizodnim ulogama, Sajzmor je ostavio veliki trag u svetu sedme umetnosti, naročito holivudske. S njim su u poslednjim trneucima bili brat Pol i sinovi Džejden i Džeger, blizanci koji imaju po 17 godina.

- Bio je veći od života. Uticao je na mene više nego iko. Bio je talentovan, pun ljubavi, duhovit, mogao je beskrajno da vas zabavlja. Slomljen sam što je otišao i zauvek će mi nedostajati – rekao je Pol Sajzomr u kratkom saopštenju za javnost.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Frazer Harrison/Getty Images

Najnovije vesti