Struk stanjuje, kilograme smanjuje: Haljina Biljane Jevtić SKRIVA sve nedostatke FOTO

Struk stanjuje, kilograme smanjuje: Haljina Biljane Jevtić SKRIVA sve nedostatke FOTO

Autor: | 15/12/2022

1

Kada se pomene bračni par Biljana Jevtić i Aca Ilić, mnogima je prva asocijacija skladnost: bračna, porodična, profesionalna, pa i modna.

Dvoje cenjenih pevača narodne muzike venčali su se još 1989. godine i uspeli su u onome što je malo kome pošlo od ruke, da izbegnu loš publicitet.

‒ Često me pitaju da dam recept za dobar brak. Pa, nije to torta. Kod većine partnera najveći kamen spoticanja je ego. U braku nema „ja“, to smo „mi“ ‒ izjavila je Bilja za HELLO!.

Pročitajte: Indeks na sunce - Čim diplomira sin Biljane i Ace Ilića dobiće ovo, poklon o kom mnogi decenijama sanjaju

Ata Images

 

Kako to „mi“ izgleda u svakodnevnom životu pokazali su i na snimanju novogodišnjeg programa, na koje su došli skladno odeveni. Aca je obukao svečano crno odelo i stavio leptir-mašnu, dok je njegova supruga izabrala dugu crno-belu haljinu, krojenu tako da stvara efekat struka.

Pročitajte: Ne znam kako sam izdržala! Biljana Jevtić posle 30 godina otkrila veliku istinu o svom braku, nije sve idealno

Ata Images

 

Inače, Biljana Jevtić važi za jednu od retkih žena na javnoj sceni koje se nisu podvrgle estetskim intervencijama.

‒ Sve ide iznutra. Ako je žena zadovoljna i ispunjena, to se vidi i na njenom licu. Negujem se poput većine žena, a od bora ne bežim, one su neminovnost ‒ poručuje.

Komentari (1)

Loading
Nadica 21:56 16.12.2022
Odgovori

Kakvi bre jevtici, skladni brak itd! Pravite se kao da niko ne zna koliko je ovaj aca ilic odvratan tip,tukao je godinama tu Biljana , bila je prava jadnica, najbolje zna njena kuma Cica , Dj.Prostran iz Zemuna,provedite slobodno ! Tukao je strasno sve dok nije rodila sina, kreten težak i idiot . Hvala ako vjerujete !

hellomagazin.rs hellomagazin