Slavica Ćukteraš u suzama: Reči voljenog muškarca raznežile pevačicu (foto)

Slavica Ćukteraš u suzama: Reči voljenog muškarca raznežile pevačicu (foto)

Autor: | 09/11/2020

0

Pevačica Slavica Ćukteraš u poslednje vreme prošla je kroz stresan period. Suočila se sa virusom korona, bila je hospitalizovana i otkrila da ima problem sa sluhom. Ipak, rešena je da se vrati poslu i novim projektima oduševi publiku.

Nedavno je gostovala u emisiji „Sceniranje“ gde je otvoreno govorila o koroni, odnosu sa koleginicom Tanjom Savić i bivšim partnerima, a sve vreme na licu je imala širok osmeh po kome je prepoznatljiva.

Pročitajte: Slavica Ćukteraš preležala je koronu, a sada se bori sa posledicama opakog virusa

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Slavica Cukteras (@cukterasslavica) on Nov 5, 2020 at 3:20pm PST

U jednom trenutku u program se uključio otac Slavice Ćukteraš, kako bi gledaocima otkrio kakva je ona zapravo.

‒ Teško je biti njen otac, ali sam izuzetno ponosan ‒ započeo je razgovor.

‒ Bliski smo, čujemo se stalno i uvek fino pričamo o svemu ‒ otkrio je i dodao da je Slavica još dete u duši. ‒ Ona nikada neće odrasti. Pravi je ženski mangup, a u duši večito dete. Dok je imala koronu bio sam na putu i mnogo sam se brinuo.

Pročitajte: Slavica Čukteraš razvod ne doživljava tragično: Udata - razvedena, zar je važno?

Za ćerku je imao samo najlepše reči.

‒ Ponosan sam na njenu karijeru, ali ju je zbog majčinstva i Viktorije stavila u drugi plan. Kada sve ovo prođe, verujem da će biti još bolja.

Dok je otac Slavice Ćukteraš govorio pevačica je bila u suzama. Dugo nije videla oca i njegove reči primila je izuzetno emotivno.

‒ Oca retko viđam, on puno radi, vozi kamion iako ima 65 godina i hvala mu na ovome. Nije svojstveno meni da plačem, ali kad sam njega videla... Ne znam. Čula sam se pre neki dan sa njim i znam da je sada u Rusiji.

Otkrila je da je dete razvedenih roditelja i da joj je očinska figura uvek pomalo nedostajala. Upravo ta emocija izazvala je suze, koje za nju, kaže, nisu tipične.

‒ Sa ocem nikada nisam živela, bila sam mala kada su se moji razveli. Ipak, njih dvoje su u sjajnim odnosima ‒ objasnila je pevačica i dodala da oca voli najviše na svetu. ‒ Rasplakala sam se, mnogo mi je nedostajao.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram, Sceniranje printscreen