Slavica Ćukteraš preležala je koronu, a sada se bori sa posledicama opakog virusa

Slavica Ćukteraš preležala je koronu, a sada se bori sa posledicama opakog virusa

Autor: | 04/11/2020

0

Slavica Ćukteraš korona virus imala je tokom leta, u julu. Organizam joj je bio prilično oslabljen i tri nedelje borila se za svoje zdravlje. Iako je posle svega stala na noge i vratila se normalnim životnim aktivnostima, pevačica je odlučila da sa javnošću podeli sa kakvim se posledicama sada bori.

Pročitajte: Slavica Ćukteraš: Korona je iza nje, vreme je za ljubav

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Slavica Cukteras (@cukterasslavica) дана 7. Авг 2020. у 12:28 PDT

Naime, na svom „Instagram“ profilu istakla je da, posle virusa koji je imala u julu, ne čuje dobro. Slavici je privukla pažnju objava ORL specijaliste dr Dušana Milisavljevića, koji je izneo podatke o ispitivanju sluha posle preležanog korona-virusa.

‒ Virus korona može da ošteti sluh. ORL klinika KC „Niš“ završila je studiju ispitivanja sluha kod pacijenata sa kovidom 19 i registrovali smo pad sluha na 4.000 i 8.000 Hz kod skoro polovine ispitanika – otkrio je niški lekar, na šta je Slavica zaključila da ima problem.

‒ Znači, gluva sam, haos. Za sve moje prijatelje, da se ne čudite više što vas ne čujem i stalno vičem „a?“, „šta?“ i „nisam čula“ ‒ naglasila je Slavica Ćukteraš, objavivši i tvit doktora, sa „dokazom“ crno na belo.

Pročitajte: Slavica Ćukteraš o borbi sa anksioznošću - Plašila sam se da izađem iz kuće

Slavica nije navela u kojoj meri joj je oštećen sluh, ali je posledica, kako sama kaže, očigledna.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, instagram

Slične Vesti

Najnovije vesti