Opaka bolest bila je jača: Branku Katić pogodila velika tragedija, zauvek je napustila u 45. godini života

Opaka bolest bila je jača: Branku Katić pogodila velika tragedija, zauvek je napustila u 45. godini života

Autor: | 26/02/2023

0

Kuma Branke Katić preminula je od raka

Glumica Branka Katić jedna je od retkih na glumačkoj sceni koja svoju privatnost i život van kamera dobro krije, zato retko ko zna da joj je poznata glumica bila kuma, a koja je prerano napustila u 45. godini života usled kancera.

Pročitajte: Srbija ga obožava - Niko ne zna da je žena Nenada Jezdića rođena sestra ovog slavnog sportiste FOTO

Boško Karanović

 

U pitanju je Irena Mičijević koja je igrala jednu od glavnih junakinja u popularnoj seriji Žene sa Dedinja, odnsno, advokaticu Klaru.

Irena je rođena 1972. godine, sa samo 16 godina uspela je da upiše FDU, a debitovala je u TV drami Velika mala matura 1991. godine. Međutim, ubrzo nakon toga Irena odlučuje da napusti Srbiju, zbog rata, a nakon punih 10 godina života u Španiji odlučila da se preseli u London, u kome je živela sa ćerkom i suprugom Sinišom Rodićem, a gde je kuma Branka Katić posećivala.

Međutim, Ireni je u jednom trenutku dijagnostikovan kancer limfnih žlezda, a glumica je počela lečenje u Londonu i činilo se da sve ide u dobrom pravcu. Kako su tada mediji pisali, lekari su bili sigurni da će se oporaviti. Irena, koja se tada osećala dobro, odlučuje da dođe u posetu Beogradu. Nažalost, tokom boravka u Srbiji, njeno stanje se naglo pogoršava i posle nekoliko dana Irena je preminula.

Pročitajte: Punačka mlada očiju punih suza - Ovako je Goca Tržan izgledala na venčanju sa Ivanom Marinkovićem FOTO

Instagram

 

Sudbina je izgleda htela da glumica, koja je dobar deo života provela u Španiji i Engleskoj, ipak skonča u rodnom gradu i to sa samo 45 godina. Irena je preminula 10. septembra 2017. godine.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin