Kao u bajci: Ćerka Nine Seničar slavi 1. rođendan (foto)

Kao u bajci: Ćerka Nine Seničar slavi 1. rođendan (foto)

Autor: | 09/11/2020

0

Nina Seničar - ćerka Nora Grejs slavi 1. rođendan

Naša uspešna manekenka, koja godinama živi i radi u Americi, svoj privatni život uspešno skriva od očiju javnosti. Tako joj je pošlo za rukom i da prošle godine prevari sve medije i porođaj sačuva u strogoj tajnosti. Informaciju da je postala mama Nina je podelila sa čitavim svetom nekoliko dana posle porođaja.

– I tek tako, naš život je dobio potpuno nov smisao. Dobro došla Nora Grejs Elis – poručila je srećna mama koja je 11. novembra prošle godine proslavila 34. rođendan, a samo nekoliko dana pre, 8. novembra, na svet je stigla ćerka. Složićete se, najlepši rođendanski poklon.

Pročitajte: Transformacija o kojoj se priča - Nina Seničar na dan postala potpuno druga žena! (video)

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nina Senicar (@ninasenicar) дана 15. Окт 2020. у 9:48 PDT

Sada, godinu dana kasnije, Nina Seničar je za svoju mezimicu pripremila bajkovitu proslavu prvog rođendana. Ovog puta lepa manekenka nije želela da njeni fanovi budu zapostavljeni, pa je set božanstvenih fotografija objavila na svom "Instagram" profilu.

- Naš prvi rođendan - kratko je napisala Nina, objavivši sliku sa ćerkicom i svojim partnerom, inače glumcem, Džejom Elisom sa kojim je poslednjih pet godina u srećnoj vezi.

Uvek originalna i drugačija, Nina je odlučila da dekoracija ćerkinog rođendana bude nesvakidašnja. Umesto roze, belih ili srebrnih tonova, na proslavi su pravo osveženje bili zlatni, braon i baloni u boji bakra.

Pročitajte: Nina Seničar - U ovih poslednjih osam meseci sam naučila da smo mi žene zaista superheroji!

Nora Grejs je od roditelja dobila savršenu rođendansku tortu sa slovima svog imena. Iako su brojni gosti izostali zbog pandemije korona virusa, Nina i Džej Elis, nisu želeli da Nora bude bilo čim uskraćena. Pogledajte kakvu božanstvenu tortu je imala, a verujemo da su pristigli i skupoceni pokloni.

Devojčica je dobila pregršt komplimenata i čestitiki, a ponosna mama nije mogla da sakrije koliko je srećna i ponosna na svoju mezimicu, koja je zaista neodoljiva.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Photo by Stefania D'Alessandro/Getty Images for Le Silla via Guliver; Instagram, instagram printscreen