Razveo se i doneo novu odluku koja je sve iznenadalila: Aleksa Perović napušta Srbiju, ovo je razlog

Razveo se i doneo novu odluku koja je sve iznenadalila: Aleksa Perović napušta Srbiju, ovo je razlog

Autor: | 22/02/2023

0

Aleksa Perović, pobednik Zvezda Granda 2017. godine, nedavno je iznenadio javnost odlukom da se posle šest godina braka razvodi od supruge Milice.

Pročitajte: Javnost zaslužuje da zna istinu - Jelena Karleuša posle dve godine otkrila zašto je zaista napustila Zvezde Granda

Marko Veljović

 

“Razmišljali smo da li je uopšte neophodno da ovako nešto objavimo na Instagramu. Klimnuli oboje glavom i rekli da nam se ipak čini kao ispravna stvar. Naša porodica poslednjih osam meseci ima drugačiju dinamiku. Više nismo muž - žena par, već partneri - prijatelji par. Kažu da tugovanje ima 5 faza. Mi smo došli do pete, kad smo prihvatili da smo kao prijatelji srećniji. Verovali ili ne, nema zle krvi, kajanja i okretanja glave. Ima zajedničkih ručkova, kafa, proslave praznika i poruka kada je nešto baš važno, smešno, tužno ili krenulo po zlu”, naveli su, pored ostalog, u zajedničkom saopštenju na Instagramu.

Instagram

 
 

Sveže razveden, Aleksa Perović odlučio je da se upusti u novu avanturu. Kako otkriva najava, uskoro ćemo ga gledati u “Survivoru”.

“Oduvek sam voleo svetla reflektora... Moj život je pesma, vreme je za novu”, otkrio je Perović u tizeru za novu sezonu avanturističkog rijalitija koji uskoro stiže pred gledaoce.

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Marko Veljović