Emina Jahović: Zavidela sam ljudima koji sa bratom i sestrom imaju drugarski odnos

Emina Jahović: Zavidela sam ljudima koji sa bratom i sestrom imaju drugarski odnos

Autor: | 11/11/2020

0

Porodica Emine Jahović važi za skladnu porodicu, čiji su članovi uvek tu da podrže jedno drugog. Pevačica je nebrojeno puta isticala da ne bi uspela da iza nje nisu stajali njeni najvoljeniji, a sada je rešila da otkrije i kakav odnos godinama gradi sa njima.

Pevačica naime potiče iz lekarske porodice. Otas Husret je bio kardiohirurg, majka pedijatar, dok je sestra Emine Jahović dečiji psihijatar. Emina i njen brat Mirsad odstupili su od porodične karijere, pa dok se ona oprobala u muzičkim vodama, Mirsad se proslavio kao košarkaš, a oboje su postigli ogroman uspeh.

Pročitajte: Emina Jahović napravila veliko slavlje - Ovog gosta niste očekivali (foto)

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Emina Jahovic (@yaemina) дана 4. Окт 2020. у 10:50 PDT

Porodica Emine Jahović retko se pojavljuje u javnosti i pevačica brižno čuva njihovu intimu, ipak, odlučila je da otkrije kakav odnos ima sa bratom i sestrom.

- U bratu nikad nisam imala drugara, a ni u sestri. Prijatelji su mi bili, ali drugari ne. Otac mi je umro kad sam imala 11 godina, a moj brat je odmah morao da preuzme ulogu oca. Imao je tada tri žene u kući, bila je nezgodna situacija u zemlji - priča pevačica.

- Mirsad je morao da sazri pre, pa nikad nismo imali drugarski odnos. Sestra mi je nekako bila majka. Sa mamom sam zapravo imala mnogo bolji odnos, da mogu da joj se otvorim, da pričam o nekim ljubavnim problemima, sa sestrom ne. Sada, kad imamo svo troje decu, sad smo počeli da se družimo. Pazi, tek sad - otkriva Emina u emisiji "Glamur Specijal".

Pročitajte: Kao da su bliznakinje - Ovako izgleda sestra Emine Jahović (foto)

- Uvek sam zavidela ljudima koji se druže sa braćom i sestrama, kod nas se to nikad nije dešavalo.

Emina je istakla da joj je prevremeni gubitak oca mnogo oduzeo, posebno bezbrižnost odrastanja i prijateljski odnos sa bratom i sestrom. Ipak, danas su svo troje stasali u uspešne i odlučne ljude, koji se bore za svoje snove i jedno drugom su neiscrpna podrška.

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs

Slične Vesti

Najnovije vesti