Emina Jahović napravila veliko slavlje: Ovog gosta niste očekivali (foto)

Emina Jahović napravila veliko slavlje: Ovog gosta niste očekivali (foto)

Autor: | 09/08/2020

0

Sinovi Emine Jahović veoma su voljeni, a njihova brižna mama se trudi da im život pretvori u bajku. Upravo je to uradila kada je za rođendan svog starijeg sina Jamana napravila veliku, luksuznu rođendansku zabavu. Jamanovi prijatelji, članovi porodice, ali i neočekivan gost, okupili su se kako bi uveličali ovaj poseban dan.

Eminin sin dobio je veliku luksuznu zabavu na otvorenom. Gostima je na raspolaganju bio švedski sto, bazen rezervisan za noćno kupanje i mnogo dobre zabave.

Pročitajte: Emina Jahović sa sinovima u izolaciji - Držim se dobro, ali deca su zabrinuta

Emina je sve organizovala po želji svog sina, a najveće iznenađenje večeri bilo je to što je cela porodica na okupu. Naime, na rođendanskoj proslavi bio je i Eminin bivši suprgu Mustafa Sandal, a porodična fotografija koju je Emina objavila na "Instagramu" mnoge je iznenadila.

Naime, Emina je raskinula vezu sa turskim biznismenom, pa je ova fotografia po mišljenju mnogih nagoveštaj pomirenja. Ipak, Emina je nekoliko puta navodila da su ona i Mustafa u sjajnim odnosima. Iako je par rešio da prekine svoj brak, sinovi Emine Jahović i Mustafe Sandala odrastaju uz ljubav i prisustvo oba roditelja. Njihova sreća oboma im je na prvom mestu, pa se trude da svoj odnos učine što boljim.

U jedom itervjuu za naš magazin pevačica je otkrila detalje odluke o razvodu.

– Mustafa i ja bili smo par za primer, ali u jednom trenutku nestalo je ono nešto. Sad znam da je to nešto bila ljubav. Uvek ću ga voleti, ali ne kao muškarca, već kao čoveka i doživotnog prijatelja. Ne mogu da se složim sa klišeom da je u braku najvažnije poštovanje. Nas dvoje uvek smo poštovali jedno drugo, poštujemo se i danas i uvek ćemo, ali to nije presudno. Živim za ljubav i ne bih mogla da ostanem u odnosu u kojem je nema. Ljudi se zavaravaju verujući da je drugačije, pa s vremenom postaju nesrećni i skloni preljubi. Ni Mustafa ni ja nismo želeli da dođemo u tu situaciju. Zbog toga smo se i razišli. Isključivo zbog toga.

Pročitajte: Emina Jahović i Mustafa Sandal ponovo zajedno!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Emina Jahovic (@yaemina) дана 8. Авг 2020. у 1:23 PDT


Da je tako, pokazuju i fotografije sa Jamanovog rođendana. Emina i Mustafa nasmejani su i uživaju u društvu svojih sinova.

Na proslavi rođendana bilo je mnogo porodičnih prijatelja, a dečaci su posebno uživali u društvu svoje bake.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATAImages, Instagram

Slične Vesti

Pročitajte još