Najpoznatija ljubavnica tri decenije od afere ponovo u javnosti: Verovali ili ne, ovo je zaista Monika Levinski FOTO

Najpoznatija ljubavnica tri decenije od afere ponovo u javnosti: Verovali ili ne, ovo je zaista Monika Levinski FOTO

Autor: | 16/02/2023

0

Monika Levinski, aktivistkinja i spisateljica poznata po aferi sa nekadašnjim američkim predsednikom Bilom Klintonom, devedesetih godina radila je kao pripravnica u Beloj kući, a sada se pojavila na londonskoj premijeri filma „Šta ljubav ima s tim“ i prisutne ostavila bez teksta.

Pročitajte: Testament Ivane Tramp - Bivšoj dadilji ostavila psa i stan od milion dolara, Donaldu ni centa

Profimedia

 

Kako piše Daily Mail, Monika je izgledala predivno u kratkom šljokičastom sakou, koji se na crvenom tepihu sijao pod jakim svetlima, dok je crnom haljinom do poda istakla svoju zanosnu figuru. Nasmejana i dobro raspoložena, sve je zadivila mladolikim licem i raspuštenom smeđom kosom.

Pročitajte: Tamara Vučić otvorila profil na Instagramu - Pogledajte kako je prva dama izgledala pre 19 godina dok je bila voditeljka FOTO

Gareth Cattermole/Getty Images

 

Podsetimo, Monika je u Belu kuću došla u leto 1995. godine, a posao pripravnice dobila je preko porodične veze. Ubrzo je premeštena u Pentagon jer su njeni nadređeni smatrali da previše vremena provodi s predsednikom. „Najpoznatija ljubavnica na svetu“, kako su je mediji oslovljavali, svojevremeno je priznala da je sa Klintonom imala devet odnosa u Ovalnom kabinetu Bele kuće.

Profimedia

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Profimedia

Slične Vesti