Zlatan Ibrahimović se slomio pred kamerama: Leukemija mu sad uzima i njega FOTO

Zlatan Ibrahimović se slomio pred kamerama: Leukemija mu sad uzima i njega FOTO

Autor: | 14/02/2023

0

Život Zlatana Ibrahimovića nije bio nimalo lak. U ranoj mladosti izgubio je brata Sapka koji je preminio od leukemije. Pogođen velikom porodičnom tragedijom, kasnije je nesebično pružao podršku ljudima koji su se suočavali sa istim zdravstvenim problemom.

Pročitajte: Nije imala sreće sa muškarcima, bila je veoma stroga prema deci - Ovo je majka Zlatana Ibrahimovića FOTO

Getty Images

 

Tako je slavnog švedskog fudbalera izuzetno pogodila vest da se njegov prijatelj, pokojni Siniša Mihajlović bori sa leukemijom.

− Kada sam čuo, nisam imao snage da okrenem njegov broj. Pozvao sam ga nekoliko dana kasnije, ali nisam bio u stanju da govorim. Na kraju je on mene uveravao da će sve biti kako treba. To je bilo posebno iskustvo jer obično to ja radim drugima – ispričao je svojevremeno Ibrahimović.

Pročitajte: Od prijateljstva do izdaje - Zašto Zlatan Ibrahimović nije došao na sahranu Siniše Mihajlovića

Profimedia

 

Zlatan se nedavno ponovo suočio sa sličnim iskustvom, čak je zaplakao kada se uključio u jednu emisiju kako bi pružio podršku čuvenom holandskom novinaru Thijsu Slegersu koji se već duže leči od raka krvi. Upoznali su se dok je Ibrahimović igrao za Ajaks.

Pročitajte: Šire se glasine o smrti - Glumica Džansu Dere nestala posle zemljotresa, porodica ćuti, javnost strepi od najgoreg

Youtube Screenshot

 

− Uvek ću se sećati toga. On je bio moj jedini prijatelj u Holandiji, kada sam bio izgubljen, mlad, zbunjen i mislio da nemam nikoga. U to vreme novinari nisu bili moji prijatelji, a onda se pojavio on. Pozvao me je, ubrzo smo se našli na ručku i postali jako dobri. Igrali smo zajedno tenis, družili smo se, mnogo mi je pomogao objasnivši mi kako stvari funkcionišu u Holandiji. O Thijsu sam pisao i u svojoj knjizi, večno ću mu biti zahvalan na svemu – rekao je Ibrahimović.

Zlatan se potom rasplakao, a emotivno je reagovao i Slegers.

− Uvek je bio u mom srcu. Thijs, jedino što želim sada da ti kažem je da te volim, moj prijatelju.

Youtube Screenshot

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Profimedia