Ovo je sin Olje Bećković: Lukin život obeležila je stravična tragedija FOTO

Ovo je sin Olje Bećković: Lukin život obeležila je stravična tragedija FOTO

Autor: | 13/02/2023

0

Sin Olje Bećković najveći je ponos ugledne novinarke

Kada je Olja Bećković ostala udovica, imala je samo 35 godina. Posle smrti supruga Vladimira Višnjića, kroz život je nastavila da korača sa njihovim sinom Lukom.

Pročitajte: Da li ste znali da Olja Bećković ima sestru, i to bliznakinju - Privilegija je što ne moraš da tražiš svoj drugi deo

Privatna Arhiva

 

− Sećam se kada su mi ga doneli, u porodilištu, rekla sam: „Zdravo, moj najbolji druže“. To je bilo jedino što je silazilo sa mojih usana. Danas, ja se ponosim Lukom. Imao je šest godina kada je ostao bez oca. Tada, u sekundi, jako je osetio tu dvostruku stvar: da hitno želi da postane muškarac i da neće biti mamin sin ni po jednom osnovu – ni mamin sin uopšteno, da smo najanonimniji na svetu, ali ni da je sin Olje Bećković. Izabrao je najteži put za tu borbu, ali mislim da je na određeni način uteran u to – izjavila je jednom prilikom Olja Bećković.

Pročitajte: Privatni život vešto krije od očiju javnosti - Kad se kamere ugase Jelena Obućina je samo mama jednog Vukašina

Ivan Dinić / Nova S

 

Luka Višnjić se, prvi i poslednji put, našao u medijima kada je krajem 2014. godine preživeo saobraćajnu nesreću na Adi Huji, u kojoj je život izgubilo troje njegovih drugara. U tom udesu zadobio je prelom desne ruke, zbog čega je operisan u Urgentnom centru.

Posle toga više nije bio tema medijskih napisa, a koliko nam je poznato danas radi kao marketing–menadžer u jednoj agenciji.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin