Život Miodraga Ješića obeležen velikim tragedijama: Posle smrti ćerke, ona me je vratila u život

Život Miodraga Ješića obeležen velikim tragedijama: Posle smrti ćerke, ona me je vratila u život

Autor: | 09/12/2022

0

Život Miodraga Ješića obeležen tragedijama

Sportski svet juče je pogodila tragična vest, Miodrag Ješić (63), nekadašnji fudbaler i trener Partizana, poginuo je u saobraćajnoj nesreći.

Stradao je na putu Ruma-Jarak, kada je automobilom prešao u suprotni smer i zakucao se u kamion. Kako se sumnja, do nesreće je došlo jer je Ješić navodno zaspao za volanom.

Pročitajte: Stravična saobraćajna nesreća - Poginuo legendarni fudbaler Miodrag Ješić, na isti način izgubio ćerku

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

- Vozač kamiona išao je svojom trakom i u jednom trenutku je primetio vozilo kako krivuda magistralnim putem. Navodno je pokušavao da izbegne vozilo, ali nije uspeo, i Ješićev “sitroen” koji se kretao velikom brzinom direktno se zakucao u njega – ispričao je izvor Kurira.

Pročitajte: Velika tragedija, preminuo je na VMA... Enis Bešlagić slomljen od bola - Putuj, dobri brate moj

Youtube Screenshot

 

Život Miodraga Ješića obeležila velika tragedija

Miodrag Ješić odrastao je bez oca, uz majku Milenu i brata Milovana. Doživeo je najgoru sudbinu koja može da zadesi jednog roditelja, izgubio je dete. Naime, starija ćerka Jelena takođe je preminula posle saobraćajne nesreće, isto kao njen otac u decembru, i to sa svega 19 godina.

- Dok sam radio u Tunisu, zatekla me je crna, najcrnja i tragična vest. U jednom trenutku sve se srušilo, izgubio sam sve, smisao života, u trenutku sve besmisleno postaje, bezvredno... Agonija, nema više moje Jelene. Nisam mogao da podnesem činjenicu da mi je ćerka preminula. Jelena u saobraćajnoj nesreći nije imala ni ogrebotine. Hitna služba je bila na licu mesta i odmah su je odveli na kontrolu u Urgentni centar. Sve je bilo u redu na prvim pregledima, ali lekar zadužen za ultrazvuk tog dana je spavao i niko nije smeo da ga probudi jer je bio nezgodan. Tako su mi govorili. Jelena je imala unutrašnje krvarenje i posle nekoliko dana je preminula. Da je lekar tog dana odmah uradio snimak, ona bi ostala živa, a imala je svega 19 godina - pričao je Miodrag Ješić.

- Dugo posle toga nemate reakciju, ravnodušni ste na sve što se dešava oko vas... U život me je vratila najlepša crna žena, moja Irena, i rodila mi novi život, Taru. Vratio sam se, živote!

Pročitajte: Svet sporta zavijen u crno - Preminio legendarni jugoslovenski fudbaler

Fudbalski as je pre 37 godina ostao i bez saigrača i najboljeg druga Dragana Mancea, koji je takođe stradao u saobraćajnoj nesreći.

- Ješić i Mance su svojevremeno bili saigrači i najbolji drugovi u Partizanu. I jedan i drugi su za klub iz Humske zaigrali 1980. godine i nosili crno-bele boje do 1985. Te godine je Mance preminuo u saobraćajnoj nesreći kada je u Zemunu sleteo s puta i udario u betonski stub. Imao je 23 godine.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još