Tri slavlja u nizu: Prelepe porodične fotografije Ene Popov i Nenada Čanka, ćerke Rija i Mila su nestvarne FOTO

Tri slavlja u nizu: Prelepe porodične fotografije Ene Popov i Nenada Čanka, ćerke Rija i Mila su nestvarne FOTO

Autor: | 12/02/2023

1

Život je lep kad se živeti zna, poručuje Ena Popov u jednoj objavi na Instagramu, a fotografije sa njenog profila svedoče da lepa Novosađanka zaista vodi život iz bajke.

Otkako je pre deset godina upoznala biznismena Nenada Čanka, sa kojim ima ćerke Riju i Milu, dani su joj ispunjeni porodičnom harmonijom, srećom i osmesima, a od početka februara u njihovom domu smenjuje se slavlje za slavljem.

Pročitajte: Ena Popov zabrinuta za zdravlje, oglasila se uoči odlaska u bolnicu - Zakazala sam pregled grudi

Instagram

 

“Radosnice moja predivna, da zauvek đuskamo, i da nikada ne izgubiš taj čarobni osmeh i tu radost koja te krasi. Tvoja porodica je tu da nikad ne budeš sama i da uvek živimo u sreći i veselju”, reči su kojima je Ena čestitala osmi rođendan starijoj devojčici.

Pročitajte: Skriva ga od javnosti - Ovaj zgodni biznismen je muž Ene Popov FOTO

Instagram

 

Eninim pratiocima na društvenim mrežama nije promaklo da se u pozadini fotografije na kojoj je četvoročlana porodica vide baloni u obliku broja 40, pa su je zamolili za objašnjenje.

“To je slika sa suprugovog 40. rođendana, koji je bio prošle nedelje,” odgovorila im je Ena, koja je drugu ćerku rodila na Dan zaljubljenih, 14. februara 2017. godine, tako da će uskoro pripremati i treće slavlje u nizu.

Instagram

 

 

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin