Porodica joj je sve: Najnovija rođendanska fotografija Ene Popov oduševila, ćerke Rija i Mila su kao med

Porodica joj je sve: Najnovija rođendanska fotografija Ene Popov oduševila, ćerke Rija i Mila su kao med

Autor: | 18/10/2021

1

Porodica Ene Popov njeno je najveće blago

„Izgleda da sam nešto dobro uradila u prošlom životu kada sam dobila ovakav blagoslov u ovom“, napisala je Ena Popov uz prelepu porodičnu fotografiju koju je objavila na „Instagramu“, a jedini komentar mogao bi da bude – potpuno si u pravu.

Novosadska voditeljka, njen suprug Nenad Čanak i ćerke Rija i Mila izgledaju kao da su „izašli“ iz nekog modnog magazina. Nikada im ne fali povod da budu ovako elegantni ili da odu na neko uzbudljivo putovanje, ali proteklih nedelja su i za jedno i za drugo imali poseban povod – Enin 35. rođendan.

Pročitajte: Porodica Ene Popov slomljena od bola, preminuo otac popularne voditeljke

Instagram

 

Iako je od „Velikog brata“ u kome je Ena učestvovala prošlo 15 godina, mnogi se i danas, kad je ugledaju, sete dana kada je “Srbija otkrila rijaliti”. Kasnije se oprobala kao voditeljka, potom i kao pevačica, da bi na kraju shvatila da život može da bude lep i bez medijskog eksponiranja.

Od 2012, kada se udala za biznismena Nenada Čanka, a naročito od kada su dobili Riju i Milu, njena pažnja fokusirana je na porodicu.

Pročitajte: Nikada nije bila ovakva - Svi komentarišu novu boju kose Ene Popov (foto)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ena Popov (@enapopov)

 

Svojevremeno je na jedno od pitanja koje se besomučno postavlja srećnim parovima, a odnosi se na recept za skladan brak, odgovorila:

‒ Suprug i ja imamo pravilo da povremeno otputujemo negde potpuno sami, bez dece, jer uviđamo da to dobro utiče na naš odnos. Svi parovi, pored toga što su roditelji, trebalo bi da budu jedno drugome momak i devojka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ena Popov (@enapopov)

 

 

 

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još