Stravične pretnje! Ovako je izgledao telefonski razgovor Kebine žene i ljubavnice: Dok se naša ćerka borila za život, ona je...

Stravične pretnje! Ovako je izgledao telefonski razgovor Kebine žene i ljubavnice: Dok se naša ćerka borila za život, ona je...

Autor: | 10/02/2023

3

Ljiljana Jevremović progovorila o stravičnim pretnjama Kebine žene

Devedesetih i početkom dve hiljade Ljiljana Jevremović bila je jedan od najtraženijih tekstopisaca. Posle početnog uzleta, karijera je počela da joj stagnira kada je Draganu Kojiću Kebi rodila vanbračnu ćerku Inu.

U velikoj životnoj ispovesti koju je dala za portal Nova.rs Ljiljana je otkrila da je nekada za jednu napisanu rečenicu dobijala trista evra, dok danas radi kao prodavačica u poslastičarnici za trista dinara po satu.

Pročitajte: Javnost zaslužuje da zna istinu - Elena više ne želi da ćuti, evo šta zaista misli o mužu svoje majke od kojeg je starija 11 godina

Nova.rs printscreen

 

Ljiljana se prisetila poznanstva koje joj je promenilo život, agonije kroz koju je prolazila zbog sudske bitke sa Kojićem, koji nije želeo da prizna dete, ali i pretnji koje je, kako je ispričala, dobijala od njegove supruge Olge, poznatije kao Olja.

− Ovo ću sada reći prvi put. Na vrat su mi se kačile i Kebina žena i Kebina menadžerka, ja u bolnici ne znam da li će mi dete, koje je tada imalo tri meseca, preživeti, Ina u staklenom boksu, za nju svaka kap mog mleka može da bude život, one mene zovu, a ja moram da se javim na telefon. Jedna preti zatvorom, ova druga isto preti... Ja prestravljena borim se za život deteta, zovem Kebu i plačem i molim, vrištim, čas plačem, čas kunem i molim da me ne zovu i ne uznemiravaju. Svi u bolnici bili su obavešteni da nikoga ne puštaju do Ininog boksa sem mojih roditelja. Olja me je pozvala i rekla da je snimila kako vrištim i kako se ona i drugarica smeju. Kružila je po estradi ta kaseta, možda je i dan-danas čuvaju, kako se Olja Kojić smeje mojim majčinskim vapajima sa svojim drugaricama, smeje se jednoj majci koja ne zna da li će joj dete preživeti. Molila sam da me ostave na miru. Ja se i sada tresem i nije mi dobro – ispričala je Ljiljana na ivici suza za Nova.rs.

Dejan Milićević

 

 

 
 

 

Komentari (3)

Loading
Simonida 18:17 10.02.2023
Odgovori

Na to ova kebina zvanična i liči.Hladnokrvnu zmiju kojoj su samo pare važne .Da oženi sina za lovu.Pa ih je Sevka pročitala j pobegla.

duska 18:57 11.02.2023
Odgovori

prava zmija...ali doci ce sve na naplatu...svima po zasluzi...zivela seve....

Komšinica 21:38 15.02.2023
Odgovori

Kebina žena olga ima još dve sestre.A majku su strpale da bude u staračkom domu blizu kebine kuće, bila je tamo petnaest godina dok nije skončala.Rođenu majku je šutnula da joj ne smeta u kući , a primala samo u kuću bogate ljude od kojih su imali koristi ona i keba.

hellomagazin.rs hellomagazin