Leontina Vukomanović proslavila 50. rođendan i rastužila odlukom

Leontina Vukomanović proslavila 50. rođendan i rastužila odlukom

Autor: | 13/11/2020

0

Leontina Vukomanović se krajem devedesetih godina prošlog veka probila kao pop pevačica i ostala upamćena po velikim hitovima koji se i danas pevaju. Učestvovala je na skoro svim velikim muzičkim festivalima, odnela brojne nagrade, a onda je prestala da snima nove pesme. Okrenula se komponovanju i radu sa decom, a publika žarko želi da čuje neki novi njen hit.

Leontina danas proslavlja svoj pedeseti rođendan i postala je „većinska vlasnica svog života“, kako se to neretko kaže. Odluka koju je saopštila gostujući u emisiji "Kec na jedanaest" na "K1" mnogima se neće dopasti.

Pročitajte: Leontina Vukomanović - Želela sam da svom detetu dopustim sve što je meni bilo zabranjeno

-  Trudiću se da i dalje idem punim tempom, kao i do sada. Danas jeste divan dan, zaista, ali ja rođendane nikada nisam doživljavala kao neko svođenje računa. Uvek sam radila ono što mi je najviše prijalo i ono što sam najviše volela. Ja sam vlasnica svog života i to je najvažnije – rekla je s osmehom Leontina svojim prijateljima Bošku i Aleksandri u pomenutoj emisiji.

Na Boškovo insistiranje na pitanju kada će snimiti svoju novu pesmu, Leontina je otkrila da se to – neće dogoditi.

-  Na svu sreću radim za druge i tako zadovoljavam svoju kreativnost. Biće novih pesama uskoro, ali neću ih pevati ja već Marija Šerifović, Aca Lukas... Ja ću pevati prateće vokale. Ipak je definitivno da ja kada je reč o pevanju – pevam samo novogodišnje pesme – našalila se Leontina i ovim sigurno rastužila svoje verene fanove koji su se nadali da će uskoro čuti neku novi hit koji ona peva.

Pročitajte: Leontina i Miki Perić - Susret bivših partnera oči u oči

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Leonessa Eric (@leontina012)

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram

Najnovije vesti