Ivana Korab posle dve vantelesne usvaja dete: Čim se porodim, krećem u proceduru

Ivana Korab posle dve vantelesne usvaja dete: Čim se porodim, krećem u proceduru

Autor: | 07/02/2023

0

Krajem prošle godine Ivana Korab saopštila je da će po drugi put postati mama, a kada beba dođe na svet, želja joj je, otkrila je, da treće dete usvoji. Sa procedurom planira da krene čim se porodi.

‒ Želim da pružim ljubav i porodicu detetu iz doma. Oduvek sam razmišljala o tome, a sada ću to i da ostvarim. Čim se porodim, krenuću u proceduru usvajanja, jer ne bih volela da razlika u godinama između dece bude velika – otkrila je Ivana.

Pročitajte: Oaza ljubavi - Zavirite u luksuznu vilu Anastasije Ražnatović i Nemanje Gudelja u Sevilji FOTO

Instagram

 
 

Manekenka je dva puta zatrudnela pomoću vantelesne oplodnje, a kako proces nije bio jednostavan, odlučila je da više ne rađa. Osim toga, oduvek je bila veoma humana, pa je već sa 18 godina volontirala u Centru za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Zvečanskoj.

‒ Teško je gledati nedužno dete koje živi u domu, a ničim nije zaslužilo da bude ostavljeno. Još tada mi se probudila želja da pomažem mališanima i da jednog dana usvojim dete. Sećam se, dok sam volontirala, rekla sam da ću ili biti dovoljno bogata da im pomognem ili dovoljno poznata da mogu da pozovem ljude da im pomognu ‒ priča Ivana, koja se s radošću priseća tog perioda.

‒ Nikad neću zaboraviti njihove iskrene osmehe. Više su oni mene usrećili nego ja njih.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin