Ko je tajanstveni suprug Mirjane Joković? Zbog fatalnog Srđana napustila je domovinu na vrhuncu slave

Ko je tajanstveni suprug Mirjane Joković? Zbog fatalnog Srđana napustila je domovinu na vrhuncu slave

Autor: | 06/02/2023

0

Suprug Mirjane Joković tri decenije vešto se skriva od očiju javnosti

„Ljubav je jako važna i ne bih mogla bez nje. Mnogo radim i mislim da su ovo godine za rad. Mnogo putujem, što posle glume najviše volim, i onda je teško održati neku vezu. Ali, uvek mora da postoji“, jedna je od retkih izjava Mirjane Joković na temu ljubavi, a može se pročitati u njenom intervjuu iz davne 1990. godine.

Pročitajte: Mirjana Joković - Nisam otišla iz Beograda zato što ga nisam volela

Getty Images

 

Glumica, koja je u mladosti ostvarila ogromnu popularnost u bivšoj Jugoslaviji, već trideset godina živi i radi u Los Anđelesu. Predaje glumu na Kalifornijskom univerzitetu, na kome je i direktorka glumačkih performansi.

‒ Šef sam katedre, ali predajem i na trećoj godini regularnih studija, kao i na drugoj godini magistarskih studija. Predajem već 17 godina, a vodim i ceo program kao šef katedre ‒ otkrila je nedavno Mira Joković prilikom posete domovini, koju nije zaboravila.

Pročitajte: Ovo je sin Vesne Trivalić - Nikola je završio prestižne škole, živi u dve države i nimalo ne liči na slavnu majku FOTO

Maja Medić/Printscreen

 

O njenom privatnom životu se i dalje praktično ništa ne zna. Dugo je u braku sa Srđanom Milenkovićem, sa kojim se, tvrde upućeni, svojevremeno i otisnula preko okeana. Koliko je poznato, Mirjana i Srđan nemaju decu.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još