Seku i Karleušu ujedinio isti neprijatelj! Ogorčene i besne mole da se monstrumu što pre stane na put FOTO

Seku i Karleušu ujedinio isti neprijatelj! Ogorčene i besne mole da se monstrumu što pre stane na put FOTO

Autor: | 06/02/2023

1

Jelena Karleuša i Seka Aleksić zakopale su ratne sekire posle dugo godina i ličnim primerom pokazale da sukobi iz prošlosti mogu da se prevaziđu.

Dve pevačice nedavno su se srele na jednom gradskom događaju, gde je Jelena đuskala uz Sekine hitove, a kasnije je pohvalila njen izgled i time svima stavila do znanja da među njima više nema zle krvi. Usledilo je Sekino oglašavanje kada je istakla da o koleginici misli sve najbolje, kao i da ne bi imala ništa protiv da snime duet.

Pročitajte: Oaza ljubavi: Zavirite u luksuznu vilu Anastasije Ražnatović i Nemanje Gudelja u Sevilji FOTO

Instagram

 

Ono što je sada spojilo dve zvezde nije nimalo lepo. Naime, na društvenim mrežama pojavio se uznemirujući snimak neuhranjenog psa koji u naselju Gaj živi u stravičnim uslovima. Kao veliki borci za zaštitu životinja i Seka i Jelena burno su reagovale na ono što su videle i poslale su apel nadležnim organima, koji će, nadamo se, što pre reagovati.

Pročitajte: Večno će ga pamtiti - Zorica Brunclik potrešena tužnom vešću, danas je preminuo...

Instagram

 

Instagram

 

 

Komentari (1)

Loading
Vera 17:49 06.02.2023
Odgovori

Drage dame bi mogle da tog psa dovedu kod sebe, a i mogle bi da brinu o napuštenoj i neuhranjenoj deci. Muka mi je više koliko se brine o životinjama. Da li one znaju da u Srbiji mnoge porodice nemaju redovne obroke. Da li su upoznate kako penzioneri sa 15.000 din. žive ceo mesec, očigledno ne, ali zato brinu o životinjama.

hellomagazin.rs Miloš Miletić / Stanislav Zekić