Očarala nas je u filmu Lajanje na zvezde, a danas... Nataša Tapušković posle mnogo vremena u javnosti, ovako sada izgleda FOTO

Očarala nas je u filmu Lajanje na zvezde, a danas... Nataša Tapušković posle mnogo vremena u javnosti, ovako sada izgleda FOTO

02/02/2023

0

Nataša Tapušković ponovo pred očima javnosti

Sa 23 godine debitovala je na velikom platnu u filmu koji svi volimo, „Lajanje na zvezde“. Vanvremenski, pun vedrine i nostalgije... Mihajlo zvani Filozof pokušavao je da osvoji srce simpatične Danice, a sve dogodovštine pratile su pošalice koje i danas rado citiramo. Od tada su prošle dve i po decenije, verovali ili ne.

Pročitajte: Niko nije iznad zakona - Sud doneo konačnu odluku, evo šta čeka Aleka Boldvina za ubistvo snimateljke

Youtube Screenshot

 

Nataša Šolak u međuvremenu je promenila prezime i dobila dvoje dece. No, njeno lice nije se mnogo promenilo – odmah biste je prepoznali na ulici. Da li je možda pronašla eliksir mladosti?

Pročitajte: Topi kilograme, oporavlja telo i čuva mladolikost - Anica Dobra bez ovog napitka ne može da zamisli život

ATA Images

 

Nataša Tapušković ima 47 godina, nedavno smo je gledali u „Komediji na četiri sprata“, a pre neki dan sreli smo je na konferenciji za medije na kojoj je najavljena predstava „Vatre“. Ako je neko od prisutnih prošaputao „Kako Tanjug javlja, ja te volim“, potpuno ga razumemo.

ATA Images

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Youtube Screenshot