Ja živim po svom, a reći ću vam i gde je Jakov: Ovo je tajanstveni suprug Kolinde Grabar Kitarović FOTO

Ja živim po svom, a reći ću vam i gde je Jakov: Ovo je tajanstveni suprug Kolinde Grabar Kitarović FOTO

Autor: | 02/02/2023

0

Suprug Kolinde Grabar Kitarović ne voli pažnju javnosti

Kolinda Grabar Kitarović, nekadašnja predsednica Hrvatske, prva u istoriji susedne zemlje, danas je članica Međunarodnog olimpijskog odbora i rado viđena gošća na brojnim svetskim konferencijama. Iako je u poslednje vreme u medijima nema tako često, u velikom intervjuu za hrvatsku Gloriju otkrila je mnoge zanimljive detalje iz privatnog i profesionalnog života.

Pročitajte: Rođenog brata Gorana Bregovića niko ne zna - Predrag živi povučeno, a evo kako izgleda i čime se bavi FOTO

Profimedia

 

Na pitanje kako njen život sada izgleda citirala je stihove jedne od najdražih pesama, rok-balade „Vučica“ Emine Arapović.

‒ „Ja živim po svom, što mi donese svaki dan, sama i svoja, nikom se ne opravdavam.“ Samo što više nisam ranjena vučica. Sada sam nezavisna i svoja. Nisam članica ni jedne stranke i radim ono što zaista volim – ispričala je Kolinda.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gloria.hr (@gloria.hr)

 

Nekadašnja predsednica Hrvatske otkrila je zašto je na javnim događajima gotovo nikad ne prati suprug Jakov.

‒ Nije voleo, a ni dan-danas ne voli da se eksponira. Nije osoba koja želi javnu pažnju, ali je svoj posao izvrsno odrađivao i u tome uživao. Kad sam bila ambasador u SAD-u, učlanio se u razne klubove supružnika diplomata, te je ostvario brojna poznanstva. Bio je, recimo, dobar sa suprugom šefa CIA-e, pa je posetio sedište u Langliju. Verovatno je uživao u činjenici da je jedan od retkih muškaraca u tom ženskom društvu, a koleginice i kolege su ga jako voleli. Mnogo se trudio i radio, najviše na humanitarnim inicijativama. I kad sam bila predsednica, dužnost domaćina supružnika nekog diplomate shvatao je vrlo ozbiljno. Detaljno se pripremao, informisao i učestvovao u kreiranju programa. Ne zna se mnogo o tome zato što je tajanstven i ne želi da se o njemu govori. Mnogi su ga molili za intervju, ali bio je principijelan i nikad nije pristao – otkrila je Kolinda.

Profimedia

 

Profimedia

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Profimedia

Pročitajte još