Nećete verovati ko je dečak sa slike! Danas slavi 35. rođendan, ozbiljan je frajer i jedan od najpoželjnijih neženja

Nećete verovati ko je dečak sa slike! Danas slavi 35. rođendan, ozbiljan je frajer i jedan od najpoželjnijih neženja

Autor: | 13/01/2023

1

Nekad i sad, da li prepoznajete šmekere sa slike

Danas je 13. januar, a uz to i petak, pa će sujeverni voditi računa da im crna mačka ne pređe put, tradicionalisti će u ponoć čekati Novu godinu po julijanskom kalendaru, dok će pojedini gasiti svećice na rođendanskoj torti. Među njima je i plavokosi dečak sa slike koji je, po svemu sudeći, od najranijih dana umeo da pozira. Rano je spoznao da želi da se bavi glumom, ali teško da je mogao i da nasluti do kojih visina će stići.

Pročitajte: Zar s njom da prevariš onakvu ženu - Zbog ove glumice se razvodi Momčilo Otašević, prve zajedničke fotografije

Instagram

 
 

Danas je Miloš Biković vodeći glumac svoje generacije, a njegova slava i popularnost odavno su prešle granice Srbije. Ako postoji tajna njegovog uspeha, možda bi se mogla potražiti u rečima koje je pre nekoliko meseci podelio sa čitaocima magazina HELLO!.

‒ Godinu ne počinjem obećanjima tipa „ovo moram‟, mislim da je to besmisleno. Čovek treba da radi na sebi svakog dana pomalo, ne može isključivo 1. januara da donosi odluke o velikim promenama, koje se dešavaju kao posledica obavljanja malih koraka.

Pročitajte: Miloš Biković rano je ostao bez oca, ta rana i danas ga boli - Nisam rastao kao sin bogataša, možda moj sin hoće...

Instagram

 

− Ni rođendanu ne pridajem veliku važnost. Ako imam priliku, okupim drage osobe, ali ove godine sam to preskočio zbog korone – dodao je.

 

Nadamo se da će ovaj 35. rođendan proslaviti baš onako kako je zamislio i želimo mu da u 2023. godini publiku obraduje nekom novom ulogom.

Komentari (1)

Loading
Ja 17:32 13.01.2023
Odgovori

Prepoznala sam ga po osmjehu dobar je glumac sve najbolje u životu mu zelim.

hellomagazin.rs hellomagazin