Poljubac sa Bjelom je bio pravi: Snežana Savić otkrila šokantne detalje sa snimanja serije Bolji život

Poljubac sa Bjelom je bio pravi: Snežana Savić otkrila šokantne detalje sa snimanja serije Bolji život

Autor: | 04/01/2023

0

Snežana Savić otkrila tajnu sa snimanja serije Bolji život

Lik Nine Andrejević u čuvenoj seriji "Bolji život", obeležio je karijeru glumice Snežane Savić.

Jedna od najzapaženijih scena koje je Snežana imala u pomenutoj seriji bila je sa Draganom Bjelogrlićem koji je igrao lik Bobe. Glumica je jednom prilikom otkrila detalje sa snimanja, a na pitanje novinara koji njen kolega se najbolje ljubi, ona se dotakla Bjelogrlića.

Pročitajte: Dobio je blizance u 76. godini: Snežana Savić otkriva u kakvim je odnosima sa bivšim suprugom

youtube printscreen

 

- Mnogo tražite od mene. Zavisi dokle ideš i da li je pravi poljubac. Sa Bjelom sam se pravo ljubila. Nije bio dogovor, otme se kontroli i on je takav čovek voli da glumi iskreno, valjda… Ne znam - otkrila je Savićeva tada.

Dragan Bjelogrlić svojeveremeno je pričao i o poljupcu sa Lepom Brenom u u filmu "Hajde da se volimo" i otkrio da tu scenu nisu hteli ni da simuliraju, ni da foliraju, piše Blic.

- Pošto Brena nije imala glumačkog iskustva, ja sam joj rekao da sve radim realistično i da nema foliranja i da taj poljubac moramo da uradimo onako kako se to radi. Sećam se da je reditelj Stanko Crnobrnja vikao: 'Stop, stop, Breno lakše malo'. Ozbiljno je shvatila tu ulogu jer je ozbiljan profesionalac i sve je radila 100 odsto, ali u film je ušla ona blaža verzija poljupca, koja nije bila prava - ispričao je glumac.

ATA Images

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Bojan Vuković/ATA images

Najnovije vesti