Srećna i zaljubljena: Prva fotografija trudne Jelene Janković

Srećna i zaljubljena: Prva fotografija trudne Jelene Janković

Autor: | 01/02/2021

0

Prva fotografija trudne Jelene Janković brzinom svetlosti obišla je ceo svet. Naša uspešna teniserka poslednjih meseci u potpunosti ste povukla iz javnosti, a mediji prenose da je u blagoslovenom stanju. 

Pročitajte: Jelena Janković u iščekivanju prinove - Luksuzna porodična oaza na Fruškoj gori

Mirko Tabašević za Hello!

 

 

Iako se do sada nije oglašavala ovim povodom, pa samim tim nije ni potvrdila niti demantovala lepe vesti, prva fotografija trudne Jelene Janković sve je oduševila. 

Jelena Janković Instagram printscreen

 

Fotografije trudne Jelene Janković nastale su prilikom njenog boravka u Fudžejri, jednom od sedam emirata u sastavu Ujedinjenih Arapskih Emirata, gde je posetila jedan teniski turnir, piše "Blic". 

Fanovi su poželeli da se fotografišu sa njom, na šta je ona rado pristala. Jelena je na sebi imala dugačku haljinu, ispod koje se nazire trudnički stomak, a trudnoća joj očigledno prija jer buduća mama blista.

 

Jelena je, inače, od proleća 2020. godine u ljubavi sa doktorom Brankom Baraćem. On je internista-reumatolog i veoma je cenjen u svojoj profesiji, a radi u jednoj privatnoj klinici u Beogradu, gde se kao na filmu i dogodio njihov sudbonosni susret. Od tada su nerazdvojni, a od kako su saznali da će postati roditelji devojčice, njihovi životu postali su još lepši i ispunjeniji. 

Photo by Visual China/Getty Images via Guliver

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin,rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti