Ćerka je krenula tatinim stopama, a sin je mali zmaj: Ovo su Jana i Uroš, deca glumca Marka Gvera FOTO

Ćerka je krenula tatinim stopama, a sin je mali zmaj: Ovo su Jana i Uroš, deca glumca Marka Gvera FOTO

Autor: | 28/12/2022

0

Broj intervjua koje je tokom dosadašnje karijere dao Marko Gvero obrnuto je proporcionalan broju uloga koje je odigrao. Jedan od naših najangažovanijih glumaca retko priča za medije, o privatnom životu skoro ni reč, pa ne čudi što smo tek nedavno saznali da ima ćerku studentkinju.

Pročitajte: Glumili smo ljubavni par - Posle tri decenije isplivala istina o braku Maje i Dragana Bjelogrlića FOTO

Instagram

 

„Brucoš i budući producent“, pohvalio se simpatični glumac uz fotografiju ćerke Jane, koja je izrasla u pravu lepoticu.

Jana Gvero krenula je tatinim stopama i upisala Fakultet dramskih umetnosti, ali nije se opredelila za glumu, već za produkciju.

Pročitajte: Nasmejana i tako srećna - Vesna Čipčić blista u belom u zagrljaju popularnog kolege, svi su joj čestitali FOTO

Instagram

 

Marko Gvero ima i tri godine mlađeg sina Uroša.

Priznati umetnik veliki je zaljubljenik u Savu i Dunav, gde provodi slobodno vreme, a jednom prilikom je otkrio da mu deca retko prave društvo jer na čamcu nema interneta.

‒ Bežični internet je bitan faktor da bi došli. Uroš, koji ozbiljno igra fudbal, češće na reku ide s mojim tastom nego sa mnom jer mu deda retko šta brani. Sa dedom je uvek lakše, ja sam onaj koji viče: „Stani, ne mrdaj, pazi“. Ima previše naredbi i zabrana, ali na čamcu, s decom, moraš da budeš obazriv ‒ zaključio je.

Pročitajte: Jedna je bila mis Grčke, druga je poznata influenserka - Ovo su unuke Đorđa Marjanovića, ne zna se koja je lepša FOTO

Instagram

 

"Kad porasten biću Uroš Gvero Mali Zmaj", našalio se glumac uz fotografiju sina koju je podelio sa pratiocima na Instagramu.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti