Ćerka Nikoline i Saše Kapora slavi 1. rođendan, njihov dom pretvoren je u najlepšu bajku (foto)

Ćerka Nikoline i Saše Kapora slavi 1. rođendan, njihov dom pretvoren je u najlepšu bajku (foto)

Autor: | 26/11/2020

0

Saša i Nikolina Kapor - ćerka Nikoleta slavi 1. rođendan!

U domu Nikoline i Saše Kapora danas je veoma veselo, a u skoro svakoj prostoriji nalazi se čarobna dekoracija. Njihova ćerkica Nikoleta danas puni jednu godinicu. Kako je korona uspela da pokvari skoro sve planove, i želja da ćerkin prvi rođendan proslave sa brojnim prijateljima, kao i drugarima sina Nikolaja, nije mogla da bude ostvarena. Ponosna mama odlučila je da Nikoleta, ipak, dobije svoju žurku, i to u porodičnom domu.

- Hvala ti na svetlosti kojom nas obasipaš, draga moja čarobna devojčice. Ti si sve ono što sam oduvek trebala, ti si najuzvišenija ljubav, ono parče cistog neba. Ne mogu ti opisati koliko sam samo srećna sto si odabrala baš mene da budem tvoja mama. Srećan ti divan dan, anđele moj mali - punog srca napisala je Nikolina na svom "Instagram" profilu i pokazala delić rođendanske atmosfere.

Pročitajte: Nikolina Kovač je dugo demantovala da je njen brak u krizi, a sada je sve otkrila

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 𝓝𝓲𝓴𝓸𝓵𝓲𝓷𝓪 𝓚𝓸𝓿𝓪č 𝓚𝓪𝓹𝓸𝓻 (@nikolina.kovac)

I Saša Kapor svojoj princezi poželeo je srećan rođendan veoma emotivnom i driljivom porukom.

- Najdraža tatina princezo, danas je tačno godinu dana od kako je moj život dobio potpuni smisao. Dan kada sam imao svog princa i kada sam dočekao da ugledam svoju princezu. Tata ti obećava da će dati sve od sebe da tvoj svaki dan bude kao moj tog dana kada sam tebe prvi put ugledao. Sunce tatino, srecan 1. rođendan. Volim te! 26.11.2020 - reči su koje je pevač ispisao pored fotografije sa prelepe proslave.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели sasa_kapor_official® (@sasa_kapor_official)

Iako će ove godine brojni gosti izostati, sigurni smo da će Saša i Nikolina Kapor ćerki prirediti divno slavlje, koje će jednog dana gledati na porodičnim fotografijama.

Čestitamo!

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram