Nikolina Kapor: Moj Nikolaj najviše voli Sarajevo

Nikolina Kapor: Moj Nikolaj najviše voli Sarajevo

Autor: | 07/10/2014

0

Plavokosa Sarajka, umilnog glasa i anđeoskog lica, Nikolina Kapor svojom pojavom i izuzetnim glasovnim mogućnostima osvojila je srca mnogih.
Od malena je imala pretenzije da postane pevačica, tako je pored osnovne škole, pohađala i muzičku školu, odsek solo pevanje paralelno sa časovima klavira. Pored muzike, velika ljubav joj je i sport. Ostvarila je i životnu ulogu, postavši majka Nikolaja, koji je uneo radost i sreću u njen život. Njen suprug Saša Kapor i ona dugo su većali oko imena njihovog anđela, ali je ipak na kraju finalni pečat dao Saša, nazvavši sina Nikolaj, čije je ime ruskog porekla, a znači “pobednik”.
- Moj anđeo zove se Nikolaj. To je rusko ime koje ima značenje kao i moje i znači “pobednik”. Ispostavilo se da je to pravo ime za njega, jer se, eto, odmah na početku svog života morao izboriti s jednim problemom, s obzirom na to da je na ovaj svet došao carskim rezom. Hvala Bogu završilo se sve bez ikakvih posledica. Bilo mu je potrebno takvo ime - kaže pevačica.

O Nikolaju se brinu svi, a pored Nikolininih roditelja i Sašin tata vodi brigu o malenom dečaku. Nikolina živi na relaciji Sarajevo-Beograd, a kako kaže najlepše se oseća u bosanskoj prestonici, a prema prvim reakcijama i Nikolaj je oduševljen Sarajevom.
- Moj Nikolaj već sada najviše voli Sarajevo. Često sam u Sarajevu, moja porodica voli kad dođemo kod mojih roditelja, a i klima jako prija Nikolaju tako da svi uživamo - rekla je Nikolina.

Izvor: Express Magazin
Foto: Svet, Star; Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin